Παναγιώτης Ραφαηλίδης: Πάντρεψε την μικρότερη αδερφή του – Το συγκινητικό μήνυμα του τραγουδιστή

Τη μικρή του αδερφή, Γεωργία, πάντρεψε το περασμένο Σάββατο ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον ιερό ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μάσχα Περιστερίου, με την νύφη, η οποία διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, να λάμπει από ευτυχία μέσα στο παραμυθένιο νυφικό που επέλεξε να φορέσει.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, ο οποίος είναι ιδιαίτερα δεμένος μαζί της, ήταν συνόδευσε τη νύφη στην εκκλησία μαζί με τον πατέρα τους, φανερά ενθουσιασμένος και περήφανος. Ο ίδιος, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τη στιγμή της παράδοσης της νύφης στον γαμπρό.

“Η στιγμή που παραδίδω τη μικρή μου και απειλώ απροκάλυπτα το νέο μου γαμπρό ενώπιον θεού και ανθρώπων. ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ. να ζήσετε! #31/08/19 #giannisgeorgia2019”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

η στιγμή που παραδίδω τη μικρή μου και απειλώ απροκάλυπτα το νέο μου γαμπρό ενώπιον θεού και ανθρώπων. ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ. να ζήσετε! ❤️ #31/08/19 #giannisgeorgia2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Rafailidis (@panagiotis_ruff) στις

Αξίζει να σημειωθεί πώς έναν περίπου χρόνο πριν ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης είχε παντρέψει και την άλλη του αδερφή, Δήμητρα.

Read More

And More