Παναγιώτης Βασιλάκος: Η αποκάλυψη για τη σύντροφό του και την έκπληξή του όταν έμαθε την ηλικία της

«Με τις γυναίκες είμαι κυνηγός. Αν θέλω μια γυναίκα, θα την καταφέρω, δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγει. Εντάξει, μου έχουν πει και «όχι», και τι έγινε;», λέει στο περιοδικό People και τη Βένια Καραγιάννη ο Παναγιώτης Βασιλάκος, έχοντας επιστρέψει από το Παλάουαν στις Φιλιππίνες μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το Nomads. Μια εξέλιξη που έφερε και μια ανακούφιση στο κορίτσι του, που είχε στενοχωρηθεί με την απόφασή του να συμμετέχει στο παιχνίδι και να λείπει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Είσαι σε σχέση εδώ και δύο χρόνια. Σωστά;

Είμαι με την Νταϊάνα από όταν ήταν 17 χρόνων. Γνωριστήκαμε σε μια πασαρέλα και δεν το πίστευα όταν μου είπε την ηλικία της. Δεν της φαινόταν ότι ήταν τόσο μικρή. Για να καταλάβεις, πήγαινα να την πάρω από το σχολείο και τη ρωτούσα αν διάβασε, πώς είναι τα μαθήματά της, αν ήθελε βοήθεια και δεν της άρεσε καθόλου. Είναι μια όμορφη κοπέλα με μυαλό, από την οποία εγώ μαθαίνω.

Πώς το πήρε όταν της είπες ότι θα πας στο Nomads;

Έπαθε κατάθλιψη γιατί συνέχεια της φεύγω μέσα στα δυο χρόνια για δουλειές real estate. Στενοχωρήθηκε πολύ. Είχαμε θέμα. Όταν μπήκα στο παιχνίδι, πίστευα ότι ήμουν ένας εγωιστής που στενοχωρώ άλλους ανθρώπους για να κάνω ένα καπρίτσιο.

Σου βγήκαν παραπάνω ευαισθησίες εκεί;

Ναι. Μπορεί να είμαι δυναμικός αλλά είμαι και πολύ ευαίσθητος. Ήθελα να κερδίσω το έπαθλο και ξαφνικά είδα τα παιδιά εκεί, στο Παλαουάν, που δεν έχουν να πιουν ούτε νερό. Ένα σκεπτόμενο και ευαίσθητο άνθρωπο δεν μπορεί να μην τον πειράζουν αυτά. Δεν είναι μόνο το «ήρθαμε να ζήσουμε τη ζωή μας», είναι και κάτι μεγαλύτερο.

Έχεις πληγώσει γυναίκες περισσότερο από ό,τι σε έχουν πληγώσει εκείνες;

Αν τις ρωτήσεις, θα σου πουν ότι τις έχω πληγώσει. Όμως καμία τους δεν μπορεί να ξέρει ότι εγώ μπορεί να έχω πληγωθεί από συμπεριφορές τους. Όμως έτσι μαθαίνεις.

Διάβασε ολόκληρη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί

Read More

And More