Παναγιώτης Βασιλάκος: Η καλλονή πρώην κοπέλα του Mr Bachelor και ο μεγάλος έρωτας με τη Νικόλ

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μπορεί να έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το “The Bachelor“, ωστόσο το 2017 είχε δηλώσει συμμετοχή στο reality επιβίωσης του ANT1, Nomads, από το οποίο αποχώρησε οικειοθελώς. Ο ίδιος είχε βρεθεί τότε στο επίκεντρο των συζητήσεων και το φως της δημοσιότητας είχε δει και η προσωπική του ζωή. 

O πρώτος Έλληνας Bachelor τότε είχε σχέση με την καλλονή Ντιάνα Χομτζίλα, η οποία ασχολείται με το modeling. Οι δυο τους ήταν αρκετά χρόνια μαζί και μάλιστα, έφτασαν στο στάδιο της συγκατοίκησης θέλοντας έτσι να μοιραστούν την καθημερινότητά τους. Σύμφωνα με την εφημερίδα «On time» και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Μιχαήλ, η σχέση τους ολοκληρώθηκε μετά από έναν μεγάλο καβγά, αφού στη σχέση τους υπήρχαν διάφορα προβλήματα όπως η ζήλια και ο ανταγωνισμός.

 

Αυτή τη σεζόν, ο Παναγιώτης αποφάσισε να βρει τον έρωτα μέσα από το “Bachelor”, γεγονός που το πέτυχε. Εκείνος και η εκλεχτή της καρδιάς του, Νικόλ, είναι full in love και πλέον απολαμβάνουν την κοινή πορεία τους εκτός του reality.

Η κοκκινομάλλα cheerleader εντυπωσιάστηκε από τον αγαπημένο της από την πρώτη ματιά κι όλο αυτό το διάστημα χρησιμοποίησε όλα τα μέσα της προκειμένου να τον ρίξει στην αγκαλιά της. Τα έντονα συναισθήματα φαίνεται πως ήταν αμοιβαία, καθώς η Νικόλ έγινε τελικά το κορίτσι του πρώτου Έλληνα Bachelor.

Φαίνεται πως η απόφασή τους να συμμετάσχουν στο παιχνίδι τους άλλαξε εντελώς τη ζωή, μιας και βρήκαν το άλλο τους μισό. Το ζευγάρι έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού που το στηρίζει όλο αυτό το διάστημα.

 

Read More

And More