Παναγιώτης Βασιλάκος – Νικόλ: Ο έρωτάς τους φούντωσε μετά το Bachelor – H κοινή τους ζωή και οι αφιερώσεις

Μόλις δέκα ημέρες πριν ολοκληρώθηκε το The Bachelor, με μία και μοναδική νικήτρια! Ο Παναγιώτης Βασιλάκος επέλεξε για γυναίκα της ζωής του, την Νικόλ, κάνοντας της πρόταση γάμου στην πανέμορφη Μάνη. Οι δυο τους απέδειξαν πως μπορεί κάποιος να βρει τον έρωτα… ακόμη και στα πιο απίθανα μέρη! Ο γοητευτικός real estater και η 21χρονη cheerleader βρήκαν ο ένας στο πρόσωπο του άλλου έναν ιδανικό σύντροφο και πλέον απολαμβάνουν στο έπακρο τη σχέση τους, χωρίς εμπόδια!

Ο Παναγιώτης και η Νικόλ περνούν όλο τους τον χρόνο μαζί και σχεδόν καθημερινά κοιμούνται αγκαλιά ο ένας με τον άλλον. Μάλιστα, και τις γιορτές των Χριστουγέννων τις πέρασαν μαζί εδώ στην Αθήνα μαζί με τους φίλους και την οικογένεια του Παναγιώτη. Δέκα ημέρες μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι δυο τους ζουν τον απόλυτο έρωτα!

Πώς περνούν, όμως, αυτές τις ημέρες μετά τον μεγάλο τελικό;

Αμέσως μετά την ημέρα του τελικού, ο Παναγιώτης και η Νικόλ παραχώρησαν την πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη ως ζευγάρι στην Ναταλία Γερμανού. «Αυτό που με κέρδισε σε εκείνη είναι η αθωότητα στα μάτια της, το χαμόγελό της, μα πάνω από όλα η ψυχή της. Τέτοια καλοσύνη που έβγαζε σε κάθε γύρισμα, μπορεί να την πλήγωνα, να την έφερνα σε δύσκολη θέση, κάποιες φορές, μπορεί όντως να έβλεπε τον προβληματισμό μου, παρόλα αυτά είχε πάντα τον τρόπο της να με κερδίζει στις πιο δύσκολες στιγμές της. Δεν ξέφευγε. Μπορεί να έκλαιγε, μπορεί να εκνευριζόταν, αλλά το έκανε με τόση γλυκύτητα» είπε στα πρώτα του λόγια ο Παναγιώτης Βασιλάκος. (Διάβασε εδώ όλη τη συνέντευξή τους)

Στη συνέχεια, οι δυο τους βγήκαν αγκαλιά από τα studio του Alpha, αποδεικνύοντας πόσο ερωτευμένοι είναι!

Ακόμα δεν είχαν βγει από το παιχνίδι και το διαδίκτυο γέμισε με φήμες και δημοσίευματα πως οι δυο τους χώρισαν αμέσως. Ωστόσο, ο Παναγιώτης και η Νικόλ δεν δίστασαν να βάλουν τέλος στις παραφιλολογίες για τη σχέση τους, μέσα από τα Instagram Stories τους.

Οι δυο τους είχαν ανάγκη από ξεκούραση και χαλάρωση, ύστερα από τα απαιτητικά γυρίσματα του The Bachelor και έτσι με το που ολοκληρώθηκε το παιχνίδι δεν σταμάτησαν τις κοινές εξόδους και τις βόλτες τους… ως ζευγάρι και επίσημα! Όπως θα δεις στο στιγμιότυπο που μοιράστηκε ο πρώην Bachelor στα social media, οι δυο τους βρίσκονται στο πίσω κάθισμα και από το ραδιόφωνο ακούγεται το “Total Eclipse of the Heart”. Ο Παναγιώτης χαμογελά με νόημα και η Νικόλ γέρνει τρυφερά στον ώμο του.

Ο Παναγιώτης προσπαθεί να γίνει ο ιδανικός σύντροφος για την Νικόλ – και στη συνέχεια σύζυγός της – και έτσι δεν έχει αφήσει… καμία φωτογραφία της στο Instagram, ασχολίαστη!

Η Νικόλ και ο Παναγιώτης ζουν έναν μεγάλο έρωτα και έτσι δεν μπορούσαν να περάσουν μακριά ο ένας από τον άλλον τα πρώτα Χριστούγεννα που είναι ζευγάρι. Η 21χρονη κοκκινομάλλα έμεινε στην Αθήνα για τις γιορτές, ώστε να είναι μαζί με το αγόρι της!

Ανήμερα των Χριστουγέννων, λοιπόν, ο Παναγιώτης και η Νικόλ πέρασαν την ημέρα μαζί με την οικογένειά του κι όλοι μαζί χάρηκαν το δείπνο τους.

Όμως, δεν άργησε να έρθει και η ώρα του… προσωρινού αποχωρισμού! Η Νικόλ έφυγε για την Θεσσαλονίκη, με σκοπό να περάσει στο πατρικό της την Πρωτοχρονιά και να δει ξανά τους γονείς της, οι οποίοι της είχαν λείψει. Φυσικά, ο Παναγιώτης δεν έχει σταματήσει να σκέφτεται την αγαπημένη του και να της το δείχνει είτε στέλνοντας της μηνύματα είτε αφιερώνοντάς της ερωτικά τραγούδια.

Κόντρα σε όλες τις φήμες και τα προγνωστικά, ο Παναγιώτης και η Νικόλ είναι ακόμη μαζί και full in love! 

Read More

And More