Παναγιώτης Βασιλάκος: Θύμα διαδικτυακής απάτης – Το δημόσιο μήνυμα

Βρίσκεται στη λίστα με τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της φετινής σεζόν. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος συστήθηκε καλύτερα στο τηλεοπτικό κοινό, μέσα από τη συμμετοχή του στο The Bachelor του Alpha. 

Ο περιζήτητος εργένης, ο οποίος πρωταγωνίστησε στη μικρή οθόνη, κατάφερε να βρει τον έρωτα στα μάτια της Νικολέτας Τσομπανίδου με την οποία και έγιναν ζευγάρι αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού. 

Μια σχέση για την οποία γράφτηκαν και ακούστηκαν πολλά! Ο έρωτας για τη Νικολέτα και τον Παναγιώτη έσβησε νωρίς, αφού οι δυο τους αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.  Ο γοητευτικός 30χρονος απολαμβάνει και πάλι την ελευθερία του, αποφεύγοντας ωστόσο να μιλά ανοιχτά για τα προσωπικά του.

Πάντα ενεργός στα social media ο Παναγιώτης Βασιλάκος δημοσιεύει καθημερινά φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τις όμορφες στιγμές του. Αναστάτωση για τον Παναγιώτη, όταν ξαφνικά ενημερώθηκε πως κυκλοφόρησε fake προφίλ στο instagram που φέρει το όνομά του.

“Αυτός ο λογαριασμός χρησιμοποιεί το όνομά μου και τη φωτογραφία μου και στέλνει διάφορα μηνύματα!! Κάντε γρήγορα μια αναφορά παρακαλώ” ήταν το μήνυμα του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Read More

And More