Παναγιώτης Χατζηδάκης: «Ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα στη ζωή μου» – Συγκινεί η ανάρτηση για τα γενέθλια του γιου του

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και η Σαρά Σαράντη διοργάνωσαν ένα μεγάλο πάρτι για τα γενέθλια του μικρού Ίωνα, ο οποίος έγινε τριών ετών.

Το πάρτι μάλιστα ήταν θεματικό, καθώς οι φιγούρες με τους δεινόσαυρους είχαν και τον κυρίαρχο ρόλο, τόσο στην διακόσμηση, όσο και στην εντυπωσιακή τούρτα.

Ο γνωστός παρουσιαστής, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο του γιου του, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλια και τα τρία χρόνια ζωής του μικρού του.

«Αυτό το post είναι αφιερωμένο στον μικρό μας δεινόσαυρο, που πριν λίγες μέρες έγινε τριών ετών. Ο χρόνος περνά γρήγορα, αλλά έχει διαφορετική αξία και σημασία όταν βρίσκεσαι δίπλα σε ένα παιδί που μεγαλώνει. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα στη ζωή μου, και είμαι ακόμα στην αρχή. Αυτό το μικρό ανθρωπάκι μου έχει ήδη δείξει και μάθει τόσα πολλά», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης στην ανάρτησή του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panagiotis Hatzidakis (@panagiotis_hatzidakis)

Read More

And More