Παναγιώτης Χατζηδάκης: Η νέα φωτογραφία με τη σύζυγό του από το γάμο τους!

 Μια ξεχωριστή ημέρα ήταν αυτή της 14ης Οκτωβρίου για τον Παναγιώτη Χατζηδάκη και τη Χαρά Σαράντη, καθώς παντρεύτηκαν στο Δημαρχείο της Αθήνας. Το ερωτευμένο ζευγάρι λίγο πριν υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο του παιδί αποφάσισε να επισφραγίσει την αγάπη του και να μοιραστεί τη χαρά του με τους πολύ κοντινούς ανθρώπους του.

Το χαρμόσυνο γεγονός ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Χατζηδάκης μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο γαμπρός κρατάει την πανέμορφη νύφη από το χέρι και μαζί λάμπουν από ευτυχία!

Ο συνεργάτης της Ιωάννας Μαλέσκου στην εκπομπή “Love it” έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του στο χώρο να κρατάει χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, ωστόσο αυτή τη φορά δεν γινόταν να αποκαλύψει την ευχάριστη εξέλιξη στη ζωή του. 

Πριν μερικές ώρες, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια νέα φωτογραφία από την ημέρα του γάμου του μαζί φυσικά με τη σύζυγό του. “Τα «Ναι» πάνε την σχέση παρακάτω”, ήταν τα λόγια του στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δες τη φωτογραφία:

Να ζήσετε!

Read More

And More