Site icon TLIFE

Παναγής Τζωρτζάτος: Ο συνεργάτης της Ηλιάνας Παπαγεωργίου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον 2 μηνών γιο και τη σύζυγό του

Tην πρώτη φωτογραφία με τον γιο και τη σύζυγό του δημοσίευσε ο Παναγής Τζωρτζάτος στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Ο συνεργάτης της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, ο δημοσιογράφος θέλησε να υποδεχτεί τη νέα χρονιά με αυτή την πολύ τρυφερή φωτογραφία και ένα εξίσου πολύ τρυφερό και μακροσκελές κείμενο.

“Η πρώτη φωτογραφία της χρονιάς ήθελα να είναι αυτή! Η οικογένεια μου!!! Μια οικογένεια που δημιουργήσαμε με την γυναίκα μου το 2020, μια χρόνια τόσο περίεργη, δύσκολη, έντονη για όλους μας! Επιλέγω να κρατήσω μόνο τη μια κ μοναδική στιγμή της ζωής μου, την ώρα εκείνη που είδα τον γιο μου για πρώτη φορά στις 26-10-2020! Μπορεί να ήρθες την πιο δύσκολη -για την ανθρωπότητα- χρόνια θα κάνω όμως ότι περνάει από το χέρι μου τα επόμενα χρόνια της ζωής σου να είναι όσο πιο όμορφα γίνεται, όσο όμορφα τα ονειρευόμουν πολλά χρόνια πριν ακόμα έρθεις! Σας αγαπάω τόσο πολύ και τους δυο και σας ευχαριστώ γιατί με μάθατε τη σημαίνει ΑΛΗΘΙΝΗ αγάπη, χωρίς όρια! Καλή μας χρονιά!!!” έγραψε χαρακτηριστικά ο Παναγής Τζωρτζάτος.

Θυμίζουμε πως ο γιος του ζευγαριού ήρθε στον κόσμο στο τέλος του περασμένου Οκτώβρη για να συμπληρώσει την ευτυχία τους ενώ όπως είχε αποκαλύψει στο TLIFE o Παναγής Τζωρτζάτος ο μικρός θα πάρει το όνομα Μάρκος.

© 2024 tlife.gr