Πανέτοιμη η Ράνια, το θέμα είναι πότε θα γυρίσει στο… on το πρόγραμμα του Alter !

Θέση… τηλεοπτικής μάχης έχει πάρει η Ράνια Θρασκιά. Η γνωστή παρουσιάστρια είναι πανέτοιμη για να επιστρέψει και πάλι στους δέκτες μας, αλλά το θέμα είναι για το πότε θα οριστεί τελικά αυτή η πρεμιέρα… Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί ως γνωστόν μπορεί η Ράνια να μην βλέπει την ώρα να επιστρέψει στις τηλεοπτικές επάλξεις και να δουλεύει όλες αυτές τις ημέρες με απίστευτη όρεξη, όμως, ως γνωστόν το Alter έχει κατεβάσει… ρολά !

Το κανάλι του Περιστερίου για ακόμα μία φορά δοκιμάζεται με τους εργαζόμενους και συγκεκριμένα τους τεχνικούς να έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας στην προσπάθειά τους να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους, οπότε όπως καταλαβαίνετε, για την ώρα παραμένει άγνωστο, για το πότε το live και φρέσκο πρόγραμμα του καναλιού βγει από την κατάψυξη !

Την ίδια ώρα βέβαια, όσο οξύμωρο κι αν φαντάζει αυτό εκπομπές και πρόσωπα ετοιμάζονται πυρετωδώς πίσω από τις κάμερες. Ε, ανάμεσα σε αυτές τις εκπομπές βρίσκεται και η νέα εκπομπή της Ράνιας, η οποία δεν θα θυμίζει σε τίποτα το “Κοιτάω Μπροστά”, μιας και πρόκειται για μία εκπομπή infotaiment χαρακτήρα. Πρόκειται με άλλα λόγια για μία εκπομπή που δεν θα έχει καμία, μα καμία σχέση με κοινωνικά θέματα και θέματα ψυχολογίας.

Μάλιστα, απ ΄ότι μαθαίνω, η Ράνια είναι τόσο έτοιμη για να επιστρέψει στην τηλεοπτική δράση, που μέχρι και τα νέα σκηνικά της εκπομπής έχουν ολοκληρωθεί και περιμένουν το πότε θα έρθει η ώρα για να στηθούν. Σύμφωνα δε με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, στο πλευρό της Ράνιας πιθανότατα να δούμε και τον πρόσφατα… εξοστρακισμένο από τον Alpha, Νίκο Σαμοίλη, του οποίου η εκπομπή “Για λογαριασμό σας”, έμελλε να μην συνεχιστεί και για τρίτη σεζόν.

Read More

And More