Πανικός με το video που δείχνει μικρούς μαθητές και μαθήτριες να κάνουν twerking

Τα μεγάλα sexy idols της pop μουσικής σκηνής θέλησαν να μιμηθούν οι μικροί μαθητές ενός σχολείου στην Κούβα – με τις ευλογίες των γονιών τους – και ξέσπασε μεγάλη αναστάτωση. Στο video που κυκλοφορεί στα social media και ανέβηκε στο Facebook ενός μπαμπά, μικρά κορίτσια και αγόρια φορούν τις μαθητικές στολές τους και χορεύουν twerking.

Ο αισθησιακός και σέξι χορός της Beyonce, της Rihanna και της Miley Cyrus μπορεί να είναι εντυπωσιακός στο stage, ήταν όμως μια άστοχη επιλογή για μια σχολική γιορτή με ανήλικα παιδιά.

Το video τραβήχτηκε στην πόλη Camaguey της Κούβας (ανατολικά της Αβάνα) και έχει συγκεντρώσει χιλιάδες views. Ωστόσο, η κριτική που ασκείται στους γονείς δεν έχει τέλος: “Ο Jorge Luis Pérez είναι περήφανος που ο γιος του χορεύει με αυτό τον προκλητικό τρόπο”, αναφέρουν τα τοπικά μέσα. Ενώ, στο video βλέπουμε και δυο κορίτσια -η ηλικία των οποίων δεν είναι γνωστή- που χορεύουν προκλητικά στο πλευρό των συμμαθητών τους.

Κάποιοι έσπευσαν να πουν πως ο συγκεκριμένος χορός σε αυτές τις ηλικίες βοηθά τα παιδιά να εξοικειωθούν με τη σεξουαλικότητά τους… Η κατακραυγή όμως, της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο ήταν πολύ μεγαλύτερη… με πολλούς να αναφέρουν πως τέτοια περιστατικά εξαφανίζουν την παιδική αθωότητα.

Στο video πάντως που δημοσίευσε η Daily Mail, καλύπτονται τα πρόσωπα των παιδιών και δίνεται μόνο μια εικόνα, από τις προκλητικές κινήσεις που έμαθαν αυτά τα παιδιά να κάνουν… σε μια τόσο ευαίσθητη ηλικία…

Read More

And More