Πανικός στη βίλα της Angelina Jolie και του Brad Pitt – Ασθενοφόρα και πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο!

Αναστάτωση προκλήθηκε στην γειτονιά της Angelina Jolie και του Brad Pitt στο Los Angeles τη Δευτέρα, όταν οι περίοικοι είδαν ξαφνικά να σπεύδουν στην βίλα τους ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα. Το ζευγάρι μένει στην βίλα μαζί με τα 6 του παιδιά ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό δύο ημέρες μετά το περιστατικό, κατά πόσο οι κινηματογραφικοί αστέρες και τα παιδιά τους βρίσκονταν μέσα στο πολυτελές σπίτι, την ώρα του περιστατικού.

Το συμβάν καλύπτεται με ένα πέπλο μυστηρίου, καθώς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο μόνος που φάνηκε να μιλά τελικά με τους τραυματιοφορείς και τους άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας ήταν ένας περαστικός που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του την ίδια ώρα.

Όποια κι αν ήταν η κατάσταση που προκάλεσε την κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας πάντως, τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο καθώς λίγη ώρα αργότερα οι πυροσβέστες και οι τραυματιοφορείς αναχώρησαν. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η πυροσβεστική βρίσκεται στην γειτονιά του Brad Pitt, καθώς πριν από καιρό είχαν κληθεί εκεί από τον γείτονα του Brad Pitt και της Angelina Jolie, Giovanni Ribissi.

Read More

And More