Πανικός στις ΗΠΑ! Διέρρευσε στο διαδίκτυο, η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του “Homeland”…

Το πρώτο επεισόδιο του 3ου κύκλου της δημοφιλούς σειράς «Homeland» διέρρευσε στο διαδίκτυο έναν μήνα πριν την επίσημη πρεμιέρα του!

Το τελευταίο 24ωρο εκατοντάδες χιλιάδες «κατεβάζουν» το εν λόγω επεισόδιο της σειράς της «Showtime» που μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για τη διαρροή. Από την κόπια που διατίθεται αυτή τη στιγμή στο Ιντερνετ λείπουν οι τίτλοι αρχής ενώ σε κάποιες σκηνές δεν υπάρχουν κάποια από τα σπέσιαλ εφέ.

Αυτή τη στιγμή πάνω από 100.000 έχουν κατεβάσει το επεισόδιο που ίσως διέρρευσε από την Ενωση Κριτικών, η οποία το είχε στα χέρια της από τον Ιούλιο αν και είναι περίεργο να διαρρεύσει κάποια κόπια στην πρώτη επεξεργασία της, κάτι που σημαίνει πως ίσως η δουλειά έγινε «από μέσα». Η διαρροή μπορεί να λειτουργήσει με δύο τρόπους για τη «Showtime», αφού από τη μία μπορεί να κλέψει τηλεθεατές από την πρεμιέρα αλλά από την άλλη μπορεί να αποτελέσει προωθητική κίνηση.

Στο πρώτο επεισόδιο του 3ου κύκλου, η επίσημη πρεμιέρα του οποίου είχε προγραμματιστεί για τις 29 Σεπτεμβρίου, ο Σολ έχει αναλάβει πλέον τα ηνία της CIA ενώ η Κάρι είναι πιο μόνη από ποτέ. Στην αρχή του τρίτου κύκλου δεν βλέπουμε καθόλου τον Νίκολας Μπρόντι, που εμφανίζεται στο τρίτο επεισόδιο, καθώς αυτό ήταν αδύνατο να γίνει νωρίτερα λόγω του σεναρίου.

Read More

And More