Πάνος Αργιανίδης: Ποιος είναι ο πρώην παίκτης του Survivor που απειλούσε να αυτοκτονήσει – Η ηλικία και ο καρκίνος

Ο Πάνος Αργιανίδης, ο οποίος βρισκόταν ταμπουρωμένος στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου όπου εργάζεται ως υπάλληλος ασφαλείας, απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του. Από το πρωί της Τρίτης 20/9, ο πρώην παίκτης του Survivor είχε κλειστεί στην τουαλέτα και στο σημείο βρέθηκαν διαπραγματευτής της αστυνομίας και η οικογένειά του, ώστε να τον πείσουν να αλλάξει γνώμη.

Τελευταία εξέλιξη:

Ύστερα από πολύωρη διαπραγμάτευση, το θρίλερ τελικά έλαβε τέλος, με τον Πάνο Αργιανίδη να οδηγείται στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Ποιος είναι ο Πάνος Αργιανίδης, που έγινε γνωστός από το Survivor;

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σήμερα έχει ηλικία 41 ετών.

Το 2017, ο Πάνος Αργιανίδης δήλωσε συμμετοχή στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης στον ΣΚΑΪ και συζητήθηκε για την ιδιότητά του ως μάνατζερ ράγκμπι. Τότε είχε δηλώσει ότι σπούδασε Μάρκετινγκ Διεθνών και Οικονομικών Σχέσεων και Ανάπτυξης στο ΕΚΠΑ.

Στο Survivor, η μπλούζα με τα αστέρια, οι… συχνοί τραυματισμοί του και οι τσακωμοί με τους υπόλοιπους παίκτες – κυρίως με τον Μισθοφόρο Κώστα Αναγνωστόπουλο- ήταν οι αιτίες που ο Πάνος Αργιανίδης σχολιαζόταν από τη μεγαλύτερη μερίδα των χρηστών του twitter.

Ο Πάνος Αργιανίδης απέκτησε φανατικούς θαυμαστές αλλά και haters.

Η εμφάνιση το Deal του Χρήστου Φερεντίνου

Πριν από την εμφάνισή του στο Survivor, ο Πάνος Αργιανίδης είχε εμφανιστεί και στο Deal.

Η μάχη με τον καρκίνο

Σε εμφάνισή του στα «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη, ο Πάνος Αργιανίδης είχε δηλώσει πως πήρε μέρος στο Survivor, ενώ έκανε χημειοθεραπείες. Τον Ιούνιο του 2016 είχε διαγνωστεί με καρκίνο στην ουροδόχο κύστη.

«Η πρόληψη είναι αυτή που μετράει και κάνω κάθε έξι μήνες εξετάσεις. Τότε μου βρήκανε χαμηλό σίδηρο και κάναμε κάποιες εξετάσεις όπου διαγνώστηκε η ασθένεια. Μέσα σε τρεις μήνες έκανα θεραπείες που γίνονται μέσα σε τρία χρόνια.

Εκείνη τη περίοδο σκεφτόμουν μόνο τους δικούς μου ανθρώπους, οι συγγενείς το έμαθαν αρκετό καιρό μετά το παιχνίδι. Γι’ αυτό και ήταν πολύ σημαντικό το έπαθλο επικοινωνίας» είχε εξομολογηθεί.

Στην εμφάνισή του στην εκπομπή του Alpha, ο Πάνος Αργιανίδης δεν θύμιζε σε τίποτα την εικόνα που είχε στο Survivor. Με διατροφή και άσκηση, μεταμορφώθηκε σε έναν μυώδη άνδρα που λάτρευε τη γυμναστική και το έδειχνε στο instagram.

Σήμερα, ο Πάνος Αργιανίδης έχει σβήσει τον λογαριασμό του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης και εργάζεται στην ασφάλεια των ΕΛΤΑ Κρυονερίου.

Read More

And More