Πάνος Ιωαννίδης για τον νεογέννητο γιο του: «Αλλάζω πάνες, φτιάχνω γρήγορα το γάλα, τα πάντα κάνω»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 16/6 ο τελικός του MasterChef 6, με τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο να αναδεικνύεται νικητής, κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο των 50.000€.

Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star βρέθηκε στον τελικό του ριάλιτι μαγειρικής, με τον Πάνο Ιωαννίδη να κάνει δηλώσεις στην κάμερα, αποκαλύπτοντας πώς είναι ο νέος του ρόλος ως πατέρας.

«Ο Σωτήρης με τρία παιδιά τα έχει περάσει αυτά και είναι βετεράνος, οπότε είναι η φάση που μας πειράζει τώρα. Είναι πολύ το ξενύχτι με το παιδί. Αλλάζω πάνες, τα πάντα κάνω. Και φτιάχνω πολύ γρήγορα το γάλα. Το ετοιμάζω μπαμ-μπαμ. Είμαι φοβερός σε αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ο γνωστός σεφ είχε κρατήσει την εγκυμοσύνη της συντρόφου του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο μετά τον ερχομό του πρώτου παιδιού του δεν κράτησε κρυφό το ότι έγινε πατέρας.

«Είναι ένα ιδιαίτερο συναίσθημα που αν δε γίνεις μπαμπάς δεν το καταλαβαίνεις. Μου το είχαν εξηγήσει στο παρελθόν, αλλά πρέπει να το νιώσεις, είναι από αυτά που δε μπορείς να το περιγράψεις τόσο εύκολα. Όταν το πήρα για πρώτη φορά στην αγκαλιά μου ένιωσα υπέροχα, ένιωσα ολοκληρωμένος. Είναι μια χαρά η μανούλα. Πήγαν όλα τέλεια», είχε αναφέρει σε συνέντευξή της μετά τη γέννηση του γιου του.

Read More

And More