Πάνος Καλλίδης: Αφέθηκε ελεύθερος. Είχε συλληφθεί για παράνομη οπλοφορία. Η ανακοίνωση του δικηγόρου του

Ελεύθερος αφέθηκε σύμφωνα με επιστολή του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια, ο τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή σε τυχαίο έλεγχο, για οπλοκατοχή και οπλοφορία. Όπως αναφέρει ο δικηγόρος του στην ανακοίνωση που έστειλε προς τα ΜΜΕ ο τραγουδιστής είχε υποβάλλει τρεις φορές στο παρελθόν αίτηση οπλοφορίας, η οποία είχε απορριφθεί.

Διάβασε όλη την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Την Παρασκευή το απόγευμα συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο της Τροχαίας ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Καλίδης, λόγω του ότι κατείχε στο αυτοκίνητο του ένα περίστροφο, χωρίς να έχει τη κατά νόμο απαιτούμενη άδεια

Ο κ. Καλίδης εξήγησε στους αστυνομικούς ότι κατοικεί σε εντελώς ερημική περιοχή και ότι λόγω του ότι τελειώνει τις εμφανίσεις του σε ώρες που είναι αδύνατον ν’ αστυνομεύεται μ’ ασφάλεια η συγκεκριμένη περιοχή που κατοικεί, κατείχε αυτό το περίστροφο για την δική του ασφάλεια και την ασφάλεια της οικογένειας του.

Σημειωτέον ότι ο κ. Καλίδης έχει υποβάλλει αίτηση οπλοφορίας στο αρμόδιο τμήμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ήδη τρεις φορές και η αίτηση του έχει απορριφθεί.

Ο κ. Καλίδης οδηγήθηκε στο αυτόφωρο το Σάββατο το πρωί, η υπόθεση αναβλήθηκε να εκδικαστεί σήμερα και το Δικαστήριο διέταξε την απελευθέρωση του, αναγνωρίζοντας ότι οι εξηγήσεις του ήταν βάσιμες και ότι ο ίδιος είναι ένας εξαίρετος οικογενειάρχης και καλλιτέχνης που δεν απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν.
Αθήνα, 10.3.2014
Με εκτίμηση
Αλέξης Κούγιας&Συνεργάτες

Read More

And More