Πάνος Καλλίδης: Η πρώτη επίσημη φωτογράφιση με τον 6 μηνών γιο του!

Τον 6 μηνών Αριστείδη μας συστήνει ο Πάνος Καλλίδης. Ο τραγουδιστής κάνει την πρώτη επίσημη φωτογράφιση με τον γιο του στο περιοδικό Hello! και μιλάει στον Γιώργο Μιχαλόπουλο για τον ρόλο του μπαμπά!

“Η γέννησή του θεωρώ ότι ήταν το συμπλήρωμά μου. Μετά από δύο δεσποινίδες ήρθε και ο άντρας της οικογένειας και άλλαξε ξανά τη ζωή μας κάνοντάς την πιο όμορφη και ξεχωρισή”, εξομολογείται ο Πάνος.

“Μας σκέφτομαι να πηγαίνουμε μαζί στο γήπεδο για να παρακολουθήσουμε αγώνες αλλά τολμώ να σκεφτώ και πιο μακριά όπως για παράδειγμα την επαγγελματική του αποκατάσταση”, υποστηρίζει ο τραγουδιστής συμπληρώνοντας πως δεν θα ήθελε να μπλέξει με την νύχτα. “Θέλω να τον δω να μεγαλώνει όμορφα και να γίνει ένας δυνατός και έξυπνος άντρας”, υπογραμμίζει για τον γιο του.

Τέλος, ξεκαθαρίζει πως στην σύντροφό του δεν έχει κάνει πρόταση γάμου, παρά τις φήμες που τοςυ ήθελαν να παντρεύονται το καλοκαίρι, αναφέροντας πως αν συμβεί κάτι τέτοιο δεν θα είναι υπό την μορφή πρότασης αλλά θα καθοριστούν αμέσως ημερομηνίες.

Διάβασε περισσότερα στο Hello! που κυκλοφορεί

Read More

And More