Πάνος Καλλίτσης: Αχώριστος με τη νέα και κούκλα σύντροφό του! Που διασκέδασε το ζευγάρι; [pics]

Μπορεί να πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές στη ζωή του τόσο με τον πυροβολισμό από επίδοξους ληστές όσο και με τον χωρισμό του από την Έλενα Χριστοπούλου, ωστόσο πλέον ο Πάνος Καλλίτσης έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή και περνάει όμορφες στιγμές. Ο κομμωτής των celebrities είναι ζευγάρι με την μελαχρινή καλλονή Ιλεάνα Λουδάρου, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της Νομικής και έχει καταγωγή μισή από την Ελλάδα και μισή από την Αμερική.

To ζευγάρι δεν κάνει συχνές κοσμικές εμφανίσεις. Πριν λίγες μέρες, ο Πάνος και η Ιλεάνα έκαναν μια εξαίρεση και βγήκαν να διασκεδάσουν στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζονται ο Σάκης Ρουβάς και ο Στέλιος Ρόκκος! Οι δυο τους διασκέδασαν με τις επιτυχίες των δύο αγαπημένων καλλιτεχνών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και έδειχναν full in love!

Δες τις φωτογραφίες:

Το ζευγάρι “ταίριαξε” το ντύσιμό του επιλέγοντας total black look

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς δεν έφυγε λεπτό ο ένας από το πλευρό του άλλου και ήταν αρκετά διαχυτικοί μεταξύ τους, με τα τρυφερά χάδια να δίνουν και να παίρνουν, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμμα των θαμώνων.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More