Πάνος Καλλίτσης: Αυτό είναι το κορίτσι που του έκλεψε την καρδιά [pics]

Ο Πάνος Καλλίτσης βρίσκεται σε μια από τις πιο παραγωγικές φάσεις της ζωής του. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έζησε δύσκολες καταστάσεις αφού μία επίθεση που δέχτηκε κόντεψε να του κοστίσει τη ζωή αλλά τώρα είναι δυνατός και προχωράει μπροστά. Τον Μάιο του 2017, εκείνος και η επί 6 χρόνια σύζυγός του Έλενα Χριστοπούλου, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους διατηρώντας όμως την αγάπη και το σεβασμό που είχε ο ένας για το πρόσωπο του άλλου. Φαίνεται πως η ζωή του γνωστού κομμωτή είναι γεμάτη εκπλήξεις αφού όπως όλα δείχνουν είναι ξανά ερωτευμένος.

Το κορίτσι που του έχει κλέψει την καρδιά ακούει στο όνομα Ιλεάνα Λουδάρου έχει καταγωγή μισή από την Ελλάδα και μισή από την Αμερική. Η Ιλεάνα δεν ανήκει στον χώρο της showbiz αφού είναι δικηγόρος και μοιράζει την ζωή της ανάμεσα σε Ελλάδα και Αμερική. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ”Secret” το ζευγάρι είναι εδώ και αρκετό καιρό μαζί αλλά αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, ώστε να προστατέψει από τα αδιάκριτα βλέμματα αυτό που έχει δημιουργηθεί.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στο Ηρώδειο όταν πήγαν να παρακολουθήσουν την παράσταση ”Έρωτες και θρήνοι γυναικών”.  Η μελαχρινή καλλονή και ο κομμωτής παρακολούθησαν την παράσταση και φωτογραφήθηκαν με τους πρωταγωνιστές.

To ζευγάρι με την Θάλεια Αργυρίου

Read More

And More