Πάνος Καλλίτσης: Η απάντηση του δικηγόρου του στη συνέντευξη της Έλενας Χριστοπούλου

Η Έλενα Χριστοπούλου παραχώρησε μια συνέντευξη κόλαφο στο περιοδικό OK! όπου μίλησε εκτενώς για τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της και γνωστό hair stylist, Πάνο Καλλίτση

Το πρωί της Δευτέρας, ο δικηγόρος του Πάνου Καλλίτση, Νίκος Αγαπηνός, μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για την δικαστική διαμάχη του ζευγαριού.

«Είναι γνωστό ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει. Η κ. Χριστοπούλου διεκδίκησε ένα ποσό πολλών εκατοντάδων ευρώ από τον εντολέα μου. Έχει εκδοθεί μία πρωτόδικη απόφαση που της έχει επιδικάσει 90.000 ευρώ. Όταν ανέλαβε η δική μας δικηγορική εταιρεία, άσκησε έφεση κατά της απόφασης αυτής, και κατέφυγε και στην ποινική δικαιοσύνη.

Σε χρόνο μεταγενέστερο από την απόφαση αυτή, και η κ. Χριστοπούλου και οι μάρτυρες που είχαν καταθέσει υπέρ της, είναι κατηγορούμενοι για κακουργηματική απάτη στο δικαστήριο και για ψευδή κατάθεση/ ψευδορκία κατά συρροή. Άπαντες, πλην ενός τον οποίο σεβαστήκαμε λόγω ηλικίας», ανέφερε αρχικά κ. Αγαπηνός.

 

«Οι οικονομικές αξιώσεις αποκλείουν τη διαδικασία συναινετικού διαζυγίου. Οικονομικές αξιώσεις έχει προβάλει αποκλειστικά η κ. Χριστοπούλου και όχι ο κ. Καλλίτσης», συμπλήρωσε.

Read More

And More