Πάνος Καλλίτσης: Η πρώτη αντίδραση μετά την απόρριψη της αγωγής εις βάρος του από την Χριστοπούλου

Η αγωγή που είχε κάνει η Έλενα Χριστοπούλου για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του πρώην συζύγου της Πάνου Καλλίτση απορρίφθηκε, όπως έγινε χθες γνωστό μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο Πάνος Καλλίτσης έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής του Alpha, αποκαλύπτοντας πως δεν γνώριζε την εξέλιξη της αγωγής και το πληροφορήθηκε πριν λίγες ώρες.

«Εγώ δεν μπορώ να σας μιλήσω για νομικά θέματα, τα οποία είναι όλα σε εξέλιξη, δεν έχει τελεσιδικήσει ακόμη. Έξι χρόνια περιμένω το αποτέλεσμα, έκλεισα έξι χρόνια που είμαι ζωντανός και υγιής κι αυτό με ενδιαφέρει. Τίποτα άλλο, όλα τα άλλα είναι στα χέρια της δικαιοσύνης. Απλά θεωρώ πραγματικά ότι ζούμε σε περίεργους και πιεσμένους καιρούς, δεν είναι πράγματα που πρέπει να ασχολείται το κοινό.

Περνάμε πολύ δύσκολη εποχή, μια κοινωνία, η οποία καταρρέει, κάποια πράγματα είναι ακραία. Και εγώ από εσάς το έμαθα για την αγωγή και το επιβεβαίωσα με τον δικηγόρο μου. Δεν έχω επόμενη κίνηση… Ζω μια ήρεμη και ήσυχη ζωή, έχω τη δουλειά και τους ανθρώπους μου. Όλα μια χαρά, αυτό θέλω και τίποτα άλλο…» τόνισε ο Πάνος Καλλίτσης στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Read More

And More