Πάνος Καλλίτσης: Οι συνεργασίες με όλα τα ονόματα της ελληνικής showbiz! Φωτογραφίες

Ο Πάνος Καλλίτσης, που έπεσε το βράδυ του Σαββάτου θύμα δολοφονικής επίθεσης, είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύονται οι γυναίκες της τηλεόρασης και του θεάματος, προκειμένου να έχουν ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα. Έχει στο portfolio του συνεργασίες με όλα τα ονόματα της ελληνικής showbiz.

Μετράει είκοσι χρόνια στο χώρο της ομορφιάς και ο ίδιος έχει δηλώσει ότι η δουλειά του είναι η μεγάλη του καψούρα. “Έχω γεννηθεί για να κάνω αυτή τη δουλειά”, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε παλαιότερή του συνέντευξη στο περιοδικό People.

Το μικρόβιο ήταν θέμα γονιδίων, καθώς ο πατέρας του ήταν γνωστός κομμωτής της εποχής του. Γεννημένος στην Αθήνα και μεγαλωμένος στον Πειραιά, σε ένα σπίτι γεμάτο γυναίκες. Έπαιξε κι αυτό σημαντικό ρόλο στην πορεία του.

Τα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής του πορείας ξεκίνησε ως κομμωτής, ενώ λίγο καιρό αργότερα ασχολήθηκε και με το μακιγιάζ.

Μετρά τρία χρόνια σπουδών κομμωτικής και make up στην Ελλάδα. Στη συνέχεια βρέθηκε στη Μέκκα της μόδας, το Λονδίνο, για να τελειοποιήσει τις γνώσεις στο αντικείμενο που επέλεξε. Παράλληλα με τα μαθήματα, συμμετείχε σε μεγάλα shows στη βρετανική πρωτεύουσα και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Επόμενος σταθμός οι Βρυξέλλες, όπου κέρδισε υποτροφία και έγινε μέλος της σχολής του Vidal Sasoon.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ξεκινάει αμέσως μια λαμπερή καριέρα και το όνειρό του γίνεται πολύ γρήγορα πραγματικότητα. Ο Πάνος έχει μοναδικό ταλέντο στο να μεταλλάζει ένα πρόσωπο σε “persona”. Στόχος του είναι να κάνει τους πελάτες του να νιώθουν μοναδικοί ενώ η σχέση του με τον κόσμο της ομορφιάς είναι σχέση ζωής.

Τα περιοδικά φιλοξενούν συνεχώς δουλειές του και στο ενεργητικό του προστίθενται δεκάδες εξώφυλλα που γίνονται ανάρπαστα. Η λίστα των πελατών του πλούσια και εντυπωσιακή, καθώς περιλαμβάνει διαφημιστικές καμπάνιες, μουσικά video clips, fashion shows, tv shows, διαγωνισμούς ομορφιάς και editorial μόδας.

Δες παρακάτω κάποιες από τις πιο σημαντικές συνεργασίες του!

Read More

And More