Πάνος Καλλίτσης: Οι τελευταίες εξελίξεις μετά τη δολοφονική επίθεση – Μιλά για ομηρία στην κατάθεσή του

Ώρες αγωνίας πέρασαν από το βράδυ του Σαββάτου, φίλοι, συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα του Πάνου Καλλίτση. Ο διάσημος beauty expert έπεσε μαζί με την σύζυγό του Έλενα Χριστοπούλου θύμα ένοπλης επίθεσης στο γκαράζ του σπιτιού τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αδίστακτοι κακοποιοί φαίνεται να είχαν σχεδιάσει να κρατήσουν ομήρους τον Καλλίτση και την γυναίκα του και να τους ληστέψουν
Όπως διαβάζουμε στο newsit.gr, από την κατάθεση του διάσημου κομμωτή ο οποίος είναι εκτός κινδύνου αλλά βαριά τραυματισμένος, οι δράστες της επίθεσης φαίνεται να ήθελαν να τον κρατήσουν όμηρο! Πιθανότατα να είχαν σχεδιάσει όχι μόνο να πάρουν από τον Πάνο Καλλίτση έναν χαρτοφύλακα με 4.000 ευρώ που είχε πάνω του αλλά και να πάρουν εκείνον αλλά και την γυναίκα του ομήρους, να τους ανεβάσουν στο σπίτι και να το αδειάσουν με την ησυχία τους.
Ωστόσο, το περιστατικό πήρε άλλη τροπή. Όπως ανέφερε ο Πάνος Καλλίτσης στην τετράωρη κατάθεσή του στις Αρχές (από το δωμάτιο του νοσοκομείο), όταν μπήκε στο γκαράζ και ενώ άρχισε να κλείνει η πόρτα πίσω του, εισέβαλαν στο χώρο του και δυο ένοπλοι δράστες. Μόλις τους είδε κλείδωσε το αυτοκίνητο. Του είπαν να βγει έξω και τότε εκείνοι πυροβόλησαν στην πλευρά της Έλενας. Του είπαν να γονατίσει, εκείνος λέει πως δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο ποτέ και την ίδια στιγμή άνοιξαν την άλλη πόρτα του αυτοκινήτου και έπιασαν την γυναίκα του. Τότε ο Πάνος Καλλίτσης είδε πως κρατούσαν και σχοινί -πιθανότατα για να τους δέσουν- έπεσε πάνω στους ληστές για να αφήσουν την γυναίκα του και τον πυροβόλησαν στο στήθος.

Έπεσε κάτω αιμόφυρτος και η γυναίκα του άρχισε να ουρλιάζει. Το μόνο που καταφέρνει να κάνει εκείνος είναι να πατήσει το κουμπί για να ανοίξει η πόρτα του γκαράζ και να απεγκλωβιστούν… Τότε η γυναίκα του έτρεξε στο δρόμο -τον περιφερειακό του Λυκαβηττού- φωνάζοντας για βοήθεια και εκείνος πεσμένος στο έδαφος δέχτηκε δυο ακόμη σφαίρες στα πόδια… Λίγα λεπτά αργότερα οι ληστές τράπηκαν σε φυγή εγκαταλείποντας το θύμα τους.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, στην κατάθεσή του ο διάσημος κομμωτής είπε ότι δεν δέχεται απειλές για την ζωή του και πως η μόνη φορά που είχε πρόβλημα ήταν όταν πριν από λίγα χρόνια είχε έρθει στα χέρια με κάποιους που είχε οικονομικές διαφορές. Αυτή η λεπτομέρεια εξετάζεται από τους αστυνομικούς και ίσως να θεωρηθεί και σημαντική.

Το σοκ της συζύγου του Έλενας Χριστοπούλου
“Αυτό που έγινε χθες το βράδυ ήταν μια άνανδρη επίθεση. Δεν μπορώ να πω πως ήταν ληστεία γιατί δεν φθάσαμε ως εκεί. Μόλις μπήκαμε στο γκαράζ δυο άγνωστοι μας σημάδευαν. Ο Πάνος το είδε κλείδωσε το αυτοκίνητο και έκανε πίσω για να φύγει. Τότε πυροβόλησαν. Η πρώτη σφαίρα ήταν στο τζάμι του αυτοκινήτου στη μεριά μου”, είπε συγκλονισμένη στην καλή της φίλη Κατερίνα Καραβάτου, η Έλενα Χριστοπούλου.
Η σύζυγος του Πάνου Καλλίτση, μάλιστα, λίγο αργότερα περιέγραψε με συγκλονιστικές λεπτομέρειες το περιστατικό που συνέβη σε εκείνη και τον γνωστό hair stylist!

Ποιος είναι ο Πάνος Καλλίτσης;
Μετράει είκοσι χρόνια στο χώρο της ομορφιάς και ο ίδιος έχει δηλώσει ότι η δουλειά του είναι η μεγάλη του καψούρα. “Έχω γεννηθεί για να κάνω αυτή τη δουλειά”, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε παλαιότερή του συνέντευξη στο περιοδικό People.
Το μικρόβιο ήταν θέμα γονιδίων, καθώς ο πατέρας του ήταν γνωστός κομμωτής της εποχής του. Γεννημένος στην Αθήνα και μεγαλωμένος στον Πειραιά, σε ένα σπίτι γεμάτο γυναίκες. Έπαιξε κι αυτό σημαντικό ρόλο στην πορεία του.
“Ήμουν ο βενιαμίν της οικογένειας και αυτό με βοήθησε να πάρω πολλή αγάπη από τις γυναίκες και να ξέρω πώς μπορώ να τη δίνω. Νιώθω τις γυναίκες, τις αισθάνομαι, τις ακούω, και αυτό είναι μεγάλο προτέρημα όσον αφορά τη δουλειά μου”, είχε πει στη Χριστίνα Ζάχου.
Τα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής του πορείας ξεκίνησε ως κομμωτής, ενώ λίγο καιρό αργότερα ασχολήθηκε και με το μακιγιάζ.
Μετρά τρία χρόνια σπουδών κομμωτικής και make up στην Ελλάδα. Στη συνέχεια βρέθηκε στη Μέκκα της μόδας, το Λονδίνο, για να τελειοποιήσει τις γνώσεις στο αντικείμενο που επέλεξε. Παράλληλα με τα μαθήματα, συμμετείχε σε μεγάλα shows στη βρετανική πρωτεύουσα και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Επόμενος σταθμός οι Βρυξέλλες, όπου κέρδισε υποτροφία και έγινε μέλος της σχολής του Vidal Sasoon.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ξεκινάει αμέσως μια λαμπερή καριέρα και το όνειρό του γίνεται πολύ γρήγορα πραγματικότητα. Ο Πάνος έχει μοναδικό ταλέντο στο να μεταλλάζει ένα πρόσωπο σε “persona”. Στόχος του είναι να κάνει τους πελάτες του να νιώθουν μοναδικοί ενώ η σχέση του με τον κόσμο της ομορφιάς είναι σχέση ζωής.
Τα περιοδικά φιλοξενούν συνεχώς δουλειές του και στο ενεργητικό του προστίθενται δεκάδες εξώφυλλα που γίνονται ανάρπαστα. Η λίστα των πελατών του πλούσια και εντυπωσιακή, καθώς περιλαμβάνει διαφημιστικές καμπάνιες, μουσικά video clips, fashion shows, tv shows, διαγωνισμούς ομορφιάς και editorial μόδας.
Κι ενώ όλες οι γυναίκες απολαμβάνουν να τις φροντίζει και να τις κάνει ξεχωριστές, υπάρχει και μία που του φέρνει αντίρρηση. Αυτή είναι η γυναίκα του, Έλενα Χριστοπούλου.Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων και μετά από τρία χρόνια αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Παντρεύτηκαν το 2011, μετά από 3,5 χρόνια σχέσης. Ο γάμος τους είχε άρωμα ελληνικού κινηματογράφου. “Ο Άγιος Νικόλας είναι ένα πολύ όμορφο γραφικό εκκλησάκι. Εκεί είχαν κάνει γυρίσματα πολλοί μεγάλοι Έλληνες ηθοποιοί, όπως ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και η Αλίκη Βουγιουκλάκη”, είχε δηλώσει τότε στο TLIFE.

Read More

And More