Πάνος Καλλίτσης: Σπάνια βραδινή έξοδος με την κούκλα σύντροφό του! (pics)

Μετά τον χωρισμό του από την Έλενα Χριστοπούλου, ο Πάνος Καλλίτσης έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή. Ο επιτυχημένος κομμωτής είναι ξανά ερωτευμένος και διανύει την καλύτερη φάση της ζωής του. Εδώ και αρκετό καιρό είναι ζευγάρι με την Ιλεάνα Λουδάρου, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της Νομικής, έχει καταγωγή μισή από την Ελλάδα και μισή από την Αμερική, ενώ είναι μια πολύ εντυπωσιακή μελαχρινή γυναίκα.

Το ζευγάρι αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις, ώστε να προστατέψει από τα αδιάκριτα βλέμματα αυτό που έχει δημιουργηθεί. Ωστόσο, όταν αποφασίζουν να κάνουν κάποια επίσημη δημόσια εμφάνιση, όλα τα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας αστράφτουν πάνω τους. Αυτό συνέβη και πριν λίγες μέρες, όταν βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος. Οι δυο τους διασκέδασαν με τις επιτυχίες του αγαπημένου καλλιτέχνη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και έδειχναν full in love.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς δεν έφυγε λεπτό ο ένας από το πλευρό του άλλου και ήταν αρκετά διαχυτικοί μεταξύ τους, με τα τρυφερά χάδια να δίνουν και να παίρνουν, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμμα των θαμώνων.

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Read More

And More