Πάνος Καμμένος: Η εξομολόγηση για το πρόβλημα της υγείας του [video]

Το βράδυ της Δευτέρας ο Πάνος Καμμένος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου “Ενώπιος Ενωπίω” και μίλησε πρώτη φορά για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του αλλά και τη μεγάλη και εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή του, αφού μέσα σε ένα χρονικό διάστημα έχασε πολλά κιλά. “Μου συμβαίνει συχνά πια να με περνούν για τον δίδυμο αδελφό μου”, σχολίασε ο ίδιος με χιούμορ.

“Ποτέ δεν ήμουν έτσι αδύνατος. Πέρασα μια μικρή περιπέτεια με την υγεία μου και αποφάσισα να τα αλλάξω όλα. Έκανα ένα χειρουργείο που με βοήθησε στο να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου. 28 χρόνια στη Βουλή και επτάμισι χρόνια υπουργός, ιδίως στο Υπουργείο Άμυνας τα τελευταία τεσσερισήμισι χρόνια, αλλά και στην κυβέρνηση μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα σε μια περίοδο δύσκολη, ήταν μια περίοδος που μόνος τον εαυτό σου δεν μπορούσες να κοιτάξεις και την οικογένεια σου.

Έκανα μια διόρθωση, μια χειρουργική επέμβαση και αφαίρεσα ένα μεγάλο κομμάτι από το στομάχι μου οπότε αυτό με βοήθησε να χάσω κάποια κιλά και να αλλάξω τη ζωή μου”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος στον γνωστό παρουσιαστή.

Read More

And More