Πάνος Μιχαλόπουλος: Πώς είναι σήμερα και πού ζει ο αγαπημένος ηθοποιός!

Είναι από του ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του 80! Από τους πιο αρρενωπούς και ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του, έχει παίξει σε δεκάδες δημοφιλή σήριαλ και άλλες τόσες θεατρικές παραστάσεις! Ο Πάνος Μιχαλόπουλος, που υπήρξε και σύζυγος της Ρούλας Κορομηλά, εδώ και αρκετά χρόνια έχει απομονωθεί και έχει αποφασίσει να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, o Πάνος Μιχαλόπουλος ζει εδώ και χρόνια στην Καλλιτεχνούπολη μια ήρεμη ζωή και αγαπάει να φυτεύει ζαρζαβατικά στον κήπο του και πηγαίνει για μπάνιο σε κοντινές παραλίες. Τον συνάντησε πριν λίγες μέρες ο εικονολήπτης του ΣΚΑΪ Ηλίας Μπασίσογλου  σε ένα φούρνο στη Νέα Μάκρη όπου είχε πάει για να καλύψει το θέμα της άδειας από τη φυλακή του Δημήτρη Κουφοντίνα. Το TLIFE, επικοινώνησε με τον Ηλία ο οποίος μας είπε ότι ήξερε από παλιά τον αγαπημένο ηθοποιό και βλέποντάς τον μίλησαν για λίγο για τα παλιά και έβγαλαν και μια σέλφι!

Όπως βλέπεις και στη φωτογραφία παρά τα χρόνια που πέρασαν ο Πάνος Μιχαλόπουλος συνεχίζει να είναι ένας ιδιαίτερα γοητευτικός άντρας!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164