Πάνος Μιχαλόπουλος: Το παρασκήνιο της επανεμφάνισής του στην Αθήνα – Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στην τηλεόραση

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε η επανεμφάνιση του Πάνου Μιχαλόπουλου. Ο ηθοποιός, μετά από 12 ολόκληρα χρόνια, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 4/10 σε εκδήλωση που έγινε σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, όπου συναντήθηκε με φίλους και γνωστούς.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που συνάντησε ήταν και ο καλός του φίλος και παλαίμαχος διαιτητής Ηρακλής Τσίκινης, ο οποίος ανέβασε και μια κοινή τους φωτογραφία από τη συνάντησή τους στα social media.

Μάλιστα, ο Ηρακλής Τσίκινης μίλησε την Πέμπτη 5/10 στο Πρωινό και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε και πάλι τον Πάνο Μιχαλόπουλο στις μικρές μας οθόνες.

«Είμαστε φίλοι με τον κύριο Μιχαλόπουλο και συνέβη χθες, εδώ στην Αθήνα. Ο Πάνος δεν κάνει συχνές εμφανίσεις. Έτυχε χθες να τον δω και εγώ. Είχε έρθει σε μια κοινή εκδήλωση και έτσι συναντηθήκαμε.

Ο Πάνος μένει στη Μεσσηνία, είναι κάτοικος. Μένει στη Μικρομάνη. Εκεί με τα αγροτικά του, που έχει στη Μικρομάνη ασχολείται, στο χωριό του, δεν κάνει κάτι το ιδιαίτερο. Ήταν ευδιάθετος, πολύ χαρούμενος, ήταν απλός με τον κόσμο, με όλα. Είναι σε εξαιρετική φάση ο Πάνος.

Δεν σας κρύβω ότι μπορεί να τον δούμε και σύντομα πάλι πίσω στην τηλεόραση. Μου είπε ότι δέχεται πάρα πολλές πιέσεις για να κατέβει και το σκέφτεται αυτό. Είναι ανανεωμένος, είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, είναι αδύνατος. Θα έλεγα πως δεν ταιριάζει με την ηλικία του, είναι πάρα πολύ νεότερος από την ηλικία του και είναι μια χαρά» είπε χαρακτηριστικά ο καλός φίλος του Πάνου Μιχαλόπουλου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164