Πάνος Μούτσος: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρησή του από το “Power of Love”!

Το βράδυ της Παρασκευής, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, παρακολουθήσαμε ακόμα ένα Gala του Power Of Love. Υποψήφιοι προς αυτή την εβδομάδα αναδείχθηκαν οι Πάνος Μούτσος και Ρένια Τσακίρη. Η απόφαση για το ποιος θα φύγει από το σπίτι ήταν στο χέρι του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο ανέδειξε την Άννα Ελευθερίου ως τον πιο αγαπημένη παίκτρια. Η Άννα κέρδισε 2500 ευρώ και προστάτευσε το σπίτι της, με τη Ρένια να παραμένει στο παιχνίδι. Ο Πάνος, λοιπόν, ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το reality αγάπης.

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του επεισοδίου, ο γοητευτικός 23χρονος έκανε ένα InstaStory θέλοντας και έστειλε το πρώτο του μήνυμα σε όσους τον στήριξαν κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο παιχνίδι. «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την στήριξη σας. Όπως είδατε αποχώρησα σήμερα. Ελπίζω να συνεχίζετε να με στηρίζετε και να με ξαναβάλετε στο παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά σε ένα βίντεο που δημοσίευσε.

 

Το πρωί του Σαββάτου, ωστόσο, έκανε και μια ανάρτηση στο προφίλ του, δημοσιεύοντας την τελευταία φωτογραφία που έβγαλε στο σπίτι της αγάπης. “Αυτή ήταν η τελευταία μου μέρα στο power of love..η στεναχώρια μου ήταν μεγάλη… πέρασα πολύ όμορφα πήρα πολλές εμπειρίες από κει μέσα θα μου λείψουν όμως οι όμορφες στιγμές απ όλα τα παιδιά που με έκαναν να χαμογελάω… Ίσως ξανά μπω αν το θέλετε εσείς… σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξη σας όλο αυτό τον καιρό!!!”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Read More

And More