Πάνος Μουζουράκης: Αποκαλύπτει αν θα τον δούμε και τη νέα σεζόν στην κριτική επιτροπή του The Voice

Mε αφορμή τη θεατρική παράσταση “Τι ζούμε ρε” ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Breakfast @Star” και τη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να τον δούμε σε ρόλο παρουσιαστή κάποια στιγμή αλλά και στο αν θα συνεχίσει να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του The Voice.

«Δε με ενδιαφέρει η παρουσίαση. Έχω διαλυθεί σε πάρα πολλά πράγματα και θα ήμουν πολύ καλύτερος σε άλλα πράγματα. Έχω τόσες ιδέες για να γράψω τραγούδια και δε μου μένει χρόνος, τώρα κάνουμε και το θέατρό μας. Θέλω να βρω χρόνο να ασχοληθώ και πιο πολύ με τη μεγάλη μου αγάπη, τη μουσική. Θα γίνουν και συναυλίες το καλοκαίρι, θα γυρίσουμε όλη την Ελλάδα. Και για χειμώνα ετοιμάζεται ένα μιούζικαλ για τα Χριστούγεννα» είπε ο Πάνος Μουζουράκης και συνέχισε,

«Το Voice είναι ένας κύκλος που ποτέ δε τελειώνει. Κάθε χρόνο μας παίρνουν τηλέφωνο τρείς μέρες πριν το γύρισμα και μας λένε, “Λοιπόν, σε τρεις μέρες έχουμε γύρισμα”».

Όσο για το πως αντιμετωπίζει τα πράγματα στη ζωή ο Πάνος Μουζουράκης είπε, «Προσπαθώ να χαίρομαι όλη την ώρα… Έχω ζωή τρομερά ευλογημένη αλλά για κάποιο τρόπο δεν έχω βρει το μυστικό της χαράς. Έχω χάσει λίγο τον δρόμο μου προσπαθώντας να καταλάβω πως λειτουργεί αυτός ο κόσμος για να μπορέσω να προσαρμοστώ και εγώ σε αυτόν τον κόσμο και έτσι απέκτησα πολλά ψυχολογικά… Είμαι όμως και εγώ πολύ τεμπέλης γιατί δε δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου και μάλλον αυτά τα ψυχολογικά θα λυθούν με ένα μεγάλο σοκ που θα πάθω»

Read More

And More