Πάνος Μουζουράκης: Έγινε παρουσιαστής στο Hollywood!

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και στην “Μέκκα” της κινηματογραφικής βιομηχανίας ταξίδεψε ο Πάνος Μουζουράκης. Ο γνωστός καλλιτέχνης βρέθηκε στο Los Angeles για έναν πολύ σημαντικό λόγο, ενώ τον συνόδευσε εκεί ο καλός του φίλος Γιώργος Φειδάς. Ο Πάνος Μουζουράκης ανέλαβε τον ρόλο του παρουσιαστή στο Hollywood για μία μοναδική βραδιά σε ετήσιο κινηματογραφικό φεστιβάλ.


O Πάνος Μουζουράκης στην σκηνή του Egyptian Theatre.

Το Los Angeles Greek Film Festival μετρά μια δεκαετία ζωής στην πόλη της California. Στο πλαίσιο του προβάλλονται ελληνικές κινηματογραφικές ταινίες και απονέμονται βραβεία παραγωγής, σκηνοθεσίας, ερμηνείας και όχι μόνο στους συντελεστές των καλύτερων από αυτές. Ο Πάνος Μουζουράκης λοιπόν κλήθηκε από την οργανωτική επιτροπή του φεστιβάλ να παρουσιάσει την βραδιά της απονομής των “Orpheus Awards” πριν από λίγες ημέρες στο Egyptian Theatre.


Ο παρουσιαστής της βραδιάς ανάμεσα στις παραγωγούς των βραβείων Ασπασία Κουμλή και Δωροθέα Πασχαλίδου. Πηγή φωτογραφίας: LAGFF

Ενθουσιασμένος για τη συμμετοχή του στο φεστιβάλ αλλά και τις μοναδικές εικόνες που είχε την ευκαιρία να δει στο Los Angeles, ο Πάνος Μουζουράκης μοιράστηκε φωτογραφίες μέσω Instagram.

Αξίζει επίσης να αναφερθούν οι νικητές των βραβείων Orpheus στο 10ο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles (LAGFF). Στην κατηγορία καλύτερης ταινίας μεγάλου μήκους το βραβείο απέσπασε η ταινία “Το μικρό Ψάρι” του Γιάννη Οικονομίδη, καλύτερο ντοκιμαντέρ αναδείχθηκε το “Agora” του Γιώργου Αυγερόπουλου, ενώ ως καλύτερη μικρού μήκους ταινία βραβεύτηκε το φιλμ “Citizen Day” σε σκηνοθεσία και σενάριο του Βασίλη Δογάνη. Εύφημος μνεία δόθηκε επίσης στην μικρού μήκους ταινία “A portrait” του Αριστοτέλη Μαραγκού. Το βραβείο κοινού απέσπασε η ταινία: “A family affair” της Αγγελικής Αριστομενοπούλου και το βραβείο The Van Vlahakis LAGFF Award δόθηκε στην ταινία “Beneath the olive tree” της Σταυρούλας Τόσκα.

Read More

And More