Πάνος Μουζουράκης: Η απόφαση να φύγει στην Αμερική και το live με τους Onirama στο Λονδίνο!

Ο Πάνος Μουζουράκης είναι έτοιμος για να φύγει στο εξωτερικό και να κυνηγήσει τα όνειρά του στην Αμερική. Η επιθυμία του αυτή προκύπτει από την ανάγκη να δοκιμάσει κάτι καινούργιο σε μία άλλη αγορά. Οι διαδικασίες έχουν ξεκινήσει και βρίσκεται σε αναμονή.

Στην απόφαση αυτή βρίσκει υποστήριξη και από τη σύντροφό του, Μαρία Σολωμού. “Θα έφευγα με τον Πάνο στην Αμερική αλλά αν υπάρχει προοπτική, όχι να ψάχνουμε σαν 25χρονα. Ο Πάνος θέλει να φύγει και να πάει αφού το θέλει. Αν υπάρξει κάποια προοπτική θα πήγαινα μαζί του”, δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός μιλώντας στο “The 2Night Show”.

Μια γεύση από live στο εξωτερικό ήταν και η πρόσφατη guest εμφάνισή του στην μεγάλη συναυλία που ετοίμασαν οι Onirama στο Λονδίνο. Ο Πάνος συμμετείχε στο “World partyπου έκανε το δυναμικό συγκρότημα στο O2 Forum Kentish Town.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις φωτογραφίες από το live

Το TLIFE βρέθηκε στη βρετανική πρωτευούσα και εξασφάλισε φωτογραφίες και βίντεο. Παρακάτω βλέπεις την πρόβα του Πάνου με τον frontman των Onirama, Θοδωρή Μαραντίνη λίγο πριν μαγέψουν τους Έλληνες του Λονδίνου.

Δες και φωτογραφίες από την εμφάνιση του Πάνου Μουζουράκη!

Read More

And More