Πάνος Μουζουράκης – Κωνσταντίνος Αργυρός: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας για τους δυο καλλιτέχνες

Μια σπάνια κοινή εμφάνιση πραγματοποίησαν ο Πάνος Μουζουράκης και ο Κωνσταντίνος Αργυρός λίγες ημέρες πριν. Η αλήθεια είναι πως δεν έχουμε συνηθίσει αυτούς τους δυο καλλιτέχνες να κάνουν παρέα μιας και εκπροσωπούν ένα εντελώς διαφορετικό στυλ ο καθένας. 

Και μπορεί καλλιτεχνικά να απέχουν πολύ ωστόσο οι προσωπικότητές τους δείχνουν να ταιριάζουν. Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός συνάντησε τον Πάνο Μουζουράκη και τον Κωνσταντίνο Αργυρό να απολαμβάνουν μια χαλαρή βόλτα στο Κολωνάκι δείχνοντας να διασκεδάζουν πολύ ο ένας με την παρέα του άλλου. 

Αυτή την περίοδο, και οι δυο βρίσκονται σε μια ιδιαίτερα δημιουργική φάση αφού ο Πάνος Μουζουράκης μοιράζει τη ζωή του μεταξύ Ελλάδας και Ισπανίας λόγω των γυρισμάτων της ταινίας που θα συμμετέχει ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός ετοιμάζει τα νέα του κομμάτια αλλά και το πρόγραμμα των καλλιτεχνικών του εμφανίσεων.

Εξίσου καλά κυλούν τα πράγματα όμως και στην προσωπική τους ζωή αφού ο Πάνος Μουζουράκης παραμένει σε σχέση με την Τζίνα Βαρελά ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός επανασυνδέθηκε με την Αλεξάνδρα Φωτοπούλου.

Φωτογραφίες: Νdp

Read More

And More