Πάνος Μουζουράκης – Μαρία Σολωμού: Ξανά χώρια το ερωτευμένο ζευγάρι! Ο καλλιτέχνης γύρισε στην Αμερική

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαρία Σολωμού εξακολουθούν να είναι μαζί και ερωτευμένοι παρά την χιλιομετρική απόσταση που τους χωρίζει… ξανά! Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Real News, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης βρίσκεται ξανά στην Αμερική εδώ και αρκετές εβδομάδες, τηρώντας την υπόσχεση που έχει δώσει στον εαυτό του να ακολουθήσει το όνειρό του και να δοκιμάσεις τι δυνάμεις του στη Μέκκα της παγκόσμιας showbiz.

Το ταξίδι αυτό βάζει σε δοκιμασία και τη σχέση του με την Μαρία Σολωμού. Μια σχέση, βέβαια, που έπειτα από εννέα χρόνια έχει αποδείξει πως αντέχει και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Δεν είναι η πρώτη φορά, άλλωστε, που το ζευγάρι αναγκάζεται να μείνει χώρια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πέρσι, όταν ο Πάνος είχε φύγει ξανά για το Los Angeles μόνος του, καταφέρνοντας μάλιστα να εξασφαλίσει έναν ρόλο στο δεύτερο μέρος της ταινίας Mamma Mia. Όμως πριν μερικούς μήνες επέστρεψε στην Ελλάδα για τις ανάγκες του The Voice of Greece.

Έτσι για ακόμη μια φορά, η Μαρία και ο Πάνος συζήτησαν το μέλλον της σχέσης τους και αποφάσισαν να στηρίξει ο ένας τον άλλο στις επιλογές του. Η αγάπη που τους δένει άλλωστε φαίνεται σε κάθε τους εμφάνιση. Μάλιστα, την ημέρα των ερωτευμένων, ο αγαπημένος καλλιτέχνης δεν παρέλειψε μέσα από τα social media να διαλαλήσει τον έρωτά του, ανεβάζοντας ένα χιουμοριστικό post στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο ρωτούσε την αγαπημένη του: “Είσαι ακόμη δική μου, ακόμα και αν έχασα την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου;”

Read More

And More