Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Η φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο λίγες ώρες πριν γεννηθεί η κόρη τους

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από χθες 14/9 ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη καθώς στον κόσμο ήρθε το πρώτο τους παιδί, η κόρη τους. 

Όπως αποκάλυψε ο γυναικολόγος της όμορφης φαρμακοποιού, ο τοκετός κράτησε 12ώρες ενώ ο Πάνος Μουζουράκης ήταν δίπλα στη σύζυγό του σε όλη τη διαδικασία. (δες εδώ όλα όσα είπε ο μαιευτήρας)

«Ήμουν μέσα στον τοκετό και έχω να σας πω ότι είναι από εκείνες τις εμπειρίες που σου αλλάζουν τη ζωή. Δε θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει με τα ίδια μάτια. Θα τις κοιτάω με διαφορετικό τρόπο και απέραντο σεβασμό. Σου δημιουργούνται κάποια πράγματα που σου αλλάζουν τη ζωή και ξαφνικά τα βλέπεις όλα διαφορετικά και εμένα μου έσκασε μια τέτοια επιφοίτηση» ανέφερε ο Πάνος Μουζουράκης στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρη του. (δες εδώ όλα όσα είπε)

Από την πρώτη στιγμή, δίπλα στο ζευγάρι βρέθηκε ο καλός φίλος του ζευγαριού Πέτρος Κουσουλός, που σε λίγες μέρες περιμένει το τρίτο του παιδί, καρπό του έρωτά του με τη μια από τους κουμπάρους του ζευγαριού.

Μάλιστα, ο Πέτρος Κουσουλός θέλοντας να ευχηθεί στο ζευγάρι για την κόρη του, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram μια φωτογραφία από την αίθουσα αναμονής πριν τον τοκετό στην οποία τον βλέπουμε δίπλα στη Μαριλού Κόζαρη και τον Πάνο Μουζουράκη.

«23.15 χθες και περιμέναμε… Σήμερα η αξιολάτρευτη Μαριλού και ο Πάνος έχουνε το μπεμπάκι τους. Να είναι ευτυχισμένοι» έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Read More

And More