Πάνος Μουζουράκης: Στη θεατρική σκηνή με αλλαγμένο look, μετά τη γέννηση της κόρης του – Φωτογραφίες TLIFE

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν το τελευταίο 24ωρο ο Πάνος Μουζουράκης και η σύζυγός του, Μαριλού Κόζαρη, καθώς την Πέμπτη 15/9 έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Η νεαρή φαρμακοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, γεμίζοντας με χαρά όλη την οικογένεια.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, το βράδυ της Πέμπτης -μόλις λίγες ώρες μετά τη γέννηση της κόρης του- βρέθηκε κανονικά στο θέατρο Άλσος για τις ανάγκες της παράστασης “Τι φάση πάλι ρε”. 

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ… Ήμουν μέσα στον τοκετό και έχω να σας πω ότι είναι από εκείνες τις εμπειρίες που σου αλλάζουν τη ζωή. Δε θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει με τα ίδια μάτια. Θα τις κοιτάω με διαφορετικό τρόπο και απέραντο σεβασμό. Σου δημιουργούνται κάποια πράγματα που σου αλλάζουν τη ζωή και ξαφνικά τα βλέπεις όλα διαφορετικά και εμένα μου έσκασε μια τέτοια επιφοίτηση» είπε, μεταξύ άλλων, ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE και ο Πέτρος Χόντος βρέθηκαν στο θέατρο Άλσος, όπου εξασφάλισε φωτογραφίες του Πάνου Μουζουράκη από την σκηνή, ο οποίος είναι εμφανώς ανανεωμένος.

Τι φάση πάλι, ρε? Η επιθεώρηση της Δήμητρας Παπαδοπούλου έχει επιστρέψει ξανά στο Θέατρο Άλσος μετά τις καλοκαιρινές διακοπές!

Με το μοναδικό της χιούμορ, καυστικούς διαλόγους και τρελά νούμερα, η Δήμητρα Παπαδοπούλου περιγράφει την καθημερινότητα που ζούμε όπου πολλές φορές η πραγματικότητα ξεπερνά την φαντασία!

Τι γίνεται όταν ένας πολιτικός συναντά έναν ψυχίατρο, θα πιάσει η τεχνητή νοημοσύνη στον νεοέλληνα, τι προφητείες θα πει φέτος ο Γέροντας, πόσα reality να αντέξει αυτή η χώρα, θα κλείσει η τρύπα του όζοντος, είναι τελικά ωραία η ζωή στην Ελλάδα;

Όλες οι απαντήσεις στην πιο τρελή επιθεώρηση του καλοκαιριού θα δοθούν επί σκηνής από ένα επιτελείο εξαιρετικών ηθοποιών, με τις: ΒΙΚΥ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΤΣΟΥΚΑ, ΜΑΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΗΛΙΑΝΑ ΓΑΙΤΑΝΗ, ΝΑΥΣΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥΡΟΖΑΜΑΛΙΑ ΚΥΡΙΟΥ και τους: ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, ΙΕΡΟΚΛΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗ, ΘΑΝΑΣΗ ΑΛΕΥΡΑ, ΛΕΥΤΕΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΣΤΡΑΤΟ ΛΥΚΟ, ΘΟΔΩΡΗ ΑΘΕΡΙΔΗ, ΠΑΝΟ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ.

Read More

And More