Πάνος Μουζουράκης: Στο γάμο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου μαζί με τη σύντροφο του (pics)

Ο Πάνος Μουζουράκης ήταν ένας από τους λίγους καλεσμένους στο γάμο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου, αφού τα μέτρα για τον κορονοϊό, δεν επέτρεψαν στο ζευγάρι να έχει δίπλα τους όλους εκείνους που θα ήθελε. Ο γνωστός καλλιτέχνης και η νύφη εκτός από συνεργάτες στο “The Voice” είναι και καλοί φίλοι. 

O Πάνος συνοδευόταν από τη σύντροφο του Τζίνα Βαρελά. Το ζευγάρι είχε φτάσει στο νησί από την Παρασκευή και παραβρέθηκε και στο pre wedding party που είχαν διοργανώσει οι νεόνυμφοι για τους φίλους τους. Μετά το μυστήριο εκείνος έσπευσε να ευχηθεί στην αγαπημένη του φίλη και στον σύζυγο της. Η Τζίνα που είναι πάντα διακριτικά δίπλα του, επέλεξε για την περίσταση ένα μαύρο μίνι φόρεμα που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. 

Οι δυο τους είναι μαζί περίπου ενάμιση χρόνο. Γνωρίστηκαν όταν εκείνος πήγε στην Αμερική, θέλοντας να ανοίξει τα φτερά του και στο Hollywood που μάλιστα το κατάφερε όταν έπαιξε στο sequel της ταινίας “Mamma mia”. Ο Πάνος γοητεύτηκε από την Τζίνα και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι. 

Όταν εκείνος επέστρεψε στην Ελλάδα για το “Voice” η αγαπημένη του χωρίς δισταγμό πήρε την απόφαση να τον ακολουθήσει. Κανένας από τους δυο δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους. Επίσης αν και στα social media ο ηθοποιός και τραγουδιστής ταγκάρει τη σύντροφό του, η οποία έχει γίνει ο…προσωπικός του φωτογράφος, δεν έχουν ούτε μία κοινή φωτογραφία.  

Η Τζίνα Βαρελά είναι ηθοποιός και γεννήθηκε στη Νέα Ζηλανδία από Έλληνα πατέρα και Νεοζηλανδή μητέρα! Έχει παίξει σε ταινίες στο εξωτερικό, ενώ παράλληλα έχει ασχοληθεί και με τη φωτογραφία. 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More