Πάνος Μουζουράκης: Το εντυπωσιακό video που γύρισε μαζί με τον φίλο του Χρήστο Βασιλόπουλο

Ο Πάνος Μουζουράκης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες καλλιτέχνες που ξεχωρίζει για το χιούμορ και τον αυθορμητισμό του. Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν τον είδαμε στην κριτική επιτροπή του The Voice of Greece στον ΣΚΑΪ που ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό. Όμως σύντομα ξεκινούν οι προετοιμασίες για τον νέο κύκλο του αγαπημένου talent show, που θα προβληθεί την επόμενη σεζόν. Τους τελευταίους μήνες, ο Πάνος Μουζουράκης μένει στην Καλιφόρνια, όπου ασχολείται με τα νέα επαγγελματικά του βήματα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram, ένα διασκεδαστικό video που γύρισε μαζί με τον φίλο του Χρήστο Βασιλόπουλο που επίσης μένει στην Καλιφόρνια. Ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα, ο Πάνος Μουζουράκης σημείωσε στην ανάρτησή του: “Όταν δεν υπάρχει ο προϋπολογισμός για να γυρίσεις μουσικό βίντεο και βασίζεσαι στους φίλους σου. Και επειδή λένε ότι η πραγματική φιλία υπάρχει μόνο στα παραμύθια, βρήκα τον βάτραχο, (δεν λέω τι του έκανα) και μεταμορφώθηκε σε φίλο Βασιλόπουλο. Υ.γ στην Αμερική δεν παίζει το βίντεο. Οπότε εσείς θα το δείτε πριν από εμένα.”

Δες το video που δημοσίευσε:

View this post on Instagram

Όταν δεν υπάρχει ο προϋπολογισμός για να γυρίσεις μουσικό βίντεο και βασίζεσαι στους φίλους σου. Και επειδή λένε ότι η πραγματική φιλία υπάρχει μόνο στα παραμύθια, βρήκα τον βάτραχο, (δεν λέω τι του έκανα) και μεταμορφώθηκε σε φίλο Βασιλόπουλο. 1000 ευχαριστώ στους φίλους μου: @vasilo1 για παρέα, αμάξι και γκεσταριλίκι! Στον Κώστα Καρύδα @kostaskarydasfilm για την υπέροχη συναρμολόγηση του υλικού που είχαμε. Και τον φίλο @mrtpapanikolaou για την κομματάρα!!! Υ.γ στην Αμερική δεν παίζει το βίντεο. Οπότε εσείς θα το δείτε πριν από εμένα.

A post shared by Panos Mouzourakis (@panosmouzourakis) on

Όταν δεν έχει υποχρεώσεις απολαμβάνει κάθε στιγμή της παραμονής του στην Αμερική περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές με τους φίλους του.

Read More

And More