Πάνος Μουζουράκης: «Το σχέδιό μου ήταν να πάω στην Αμερική, να βγάζω λεφτά και να έρχομαι να τα τρώω εδώ»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Πάνος Μουζουράκης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τη δημοσιογράφο Γεωργία Ευσταθίου.

«Εγώ δεν ξέρω ποιος είμαι και πώς ακριβώς με αντιλαμβάνεστε εσείς. Επειδή είμαι πάρα πολύ χαρούμενος περνάω και τα πολύ down μου. Η ψυχή μας έχει ασθενήσει γιατί έχουμε χάσει την επαφή μας μαζί της. Έχουμε χαθεί στην εικόνα μας και στα social media. Είναι λίγο περίεργες και βάρβαρες εποχές» ανέφερε ο Πάνος Μουζουράκης συμπληρώνοντας:

«Ο φόβος είναι που μας κλείνει ενώ έχουμε αγάπη μέσα μας να δώσουμε. Η ελευθερία του λόγου καταπνιγεί την ελευθερία του λόγου».

«Στην Αμερική δικαιούνται δυο εβδομάδες διακοπές τον χρόνο αλλά αν τις πάρεις σημαίνει ότι δεν είσαι πολύ καλά. Έχει ασχημύνει πολύ και εκεί η κατάσταση. Βλέπεις πάρα πολλούς άστεγους. Δε θα μπορούσα να μείνω μόνιμα στην Αμερική. Το σχέδιό μου ήταν να πάω να κάνω καριέρα εκεί, να βγάζω λεφτά εκεί και να έρχομαι να τα τρώω εδώ. Προς το παρόν κάνω το αντίθετο» είπε ο Πάνος Μουζουράκης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε για τα πρώτα χρόνια της ζωής του που τα πέρασε στην Ελβετία.

«Γεννήθηκα στην Ελβετία. Οι πρώτες μου αναμνήσεις μέχρι τα 8 ήταν κερασμοσκεπές, γρασίδι… και είχα την ψευδαίσθηση ότι ήμασταν πλούσιοι. Όταν ήρθαμε στην Ελλάδα  και μετακομίσαμε στην Τούμπα ήταν ένα πολιτισμικό σοκ…. Ήμουν κλειστό παιδί, γύρω στα 16 άρχισα να ανοίγομαι… ‘Ήμουν λίγο πειραχτήρι αλλά ταυτόχρονα ήμουν και ευαίσθητος» είπε.

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Τι ζούμε ρε» της Δήμητρας Παπαδοπούλου που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 10 Ιουνίου στο θέατρο Άλσος.

Read More

And More