Πάνος Νάτσης: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του “Κωστή” από τη σειρά “Γυναίκα χωρίς όνομα”!

Ο Πάνος Νάτσης πρωταγωνιστεί την φετινή τηλεοπτική σεζόν στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1Γυναίκα χωρίς όνομα” και κλέβει τις εντυπώσεις τόσο με το υποκριτικό του ταλέντο, όσο και με το γοητευτικό παρουσιαστικό του. Ο νεαρός ηθοποιός θέλει να απασχολεί τα Μέσα μόνο με τη δουλειά τους, γι’ αυτό και κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρόσφατα, ωστόσο, δημοσιεύματα τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με την συμπρωταγωνίστριά του, Ντόρα Μακρυγιάννη. Εκείνος, ξεκαθαρίζοντας την αλήθεια, τα διέψευσε κατηγορηματικά λέγοντας: “Όχι δεν είμαστε ζευγάρι, αλλά πολύ καλοί φίλοι. Δεν θέλω να μπαίνω στο τριπάκι να απαντάω, αλλά όχι, δεν είμαστε μαζί. Έχουμε καλή χημεία και αυτό με βοηθάει στη δουλειά”.

Πάνος Νάτσης και Ντόρα Μακρυγιάννη

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, η καρδιά του Πάνου ανήκει αλλού εδώ και καιρό. Η γυναίκα με την οποία είναι… full in love ακούει στο όνομα Χριστιάνα Κοσιάρη και είναι χορεύτρια. Οι δυο τους απολαμβάνουν τη σχέση τους κρατώντας χαμηλούς τόνους και αποφεύγοντας τα φλας στις δημόσιες εξόδους τους.

Δες φωτογραφία που δημοσιεύει η εφημερίδα από πρόσφατα κοινή έξοδο του ζευγαριού:

Χριστιάνα Κοσιάρη και Πάνος Νάτσης

Read More

And More