Πάνος Νάτσης: Η Διονυσία Γεωργιάδου συγκινεί με το μήνυμά της για τους τέσσερις μήνες από τον θάνατό του

Τέσσερις μήνες συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα, που ο Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με τη μηχανή του. Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του ηθοποιού είχε συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό χώρο. 

Η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου, όλο αυτό το διάστημα προσπαθεί να βρει και πάλι τους ρυθμούς της χωρίς τον Πάνο Νάτση στο πλευρό της. Η μουσικός προχώρησε σε δύο αναρτήσεις τα ξημερώματα της Κυριακής 29/5 μέσα από το Instagram.

Ειδικότερα, ανήρτησε κάποιες φωτογραφίες από την κοινή τους ζωή κι έγραψε «Τέσσερις μήνες χωρίς εσένα…», ενώ λίγα λεπτά μετά ανέβασε κι ένα μαύρο φόντο.

«Μετακόμισα στο σπίτι που ετοιμάζαμε με τον Πάνο Νάτση, ήταν κανονισμένη η μετακόμιση. Είναι το σπίτι που θα πηγαίναμε μαζί. Δεν υπάρχει κάτι που δεν κατάφερα να του πω. Απλά στεναχωριέμαι γιατί δεν πρόλαβε να ζήσει. Ήταν πολύ μικρός, δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα από αυτά που έπρεπε να κάνει. Η δουλειά του πήγαινε πολύ καλά, προχωρούσαμε και εμείς στα προσωπικά μας. Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί, ο γάμος είναι κάτι δευτερεύον. Μιλήσαμε δέκα λεπτά πριν το ατύχημα και τον περίμενα να επιστρέψει σπίτι» είχε πει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Διονυσία Γεωργιάδου.

Read More

And More