Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Επέτειος στην Σαντορίνη – Από το πρώτο φιλί στον ένα χρόνο σχέσης

Σαββατοκύριακο στην Σαντορίνη για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου οι οποίοι γιόρτασαν την πρώτη τους επέτειο.

Το ζευγάρι αυτές τις μέρες συμπληρώνει ένα χρόνο σχέσης, κι έτσι οργάνωσε τη νέα του απόδραση στο νησί της Σαντορίνης, όπως αποκάλυψαν οι δυο τους, κατά την αναχώρησή τους από το αεροδρόμιο.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Οι φωτογραφίες του TLIFE που αποκάλυψαν τη σχέση τους

Από τις αρχές του περασμένου καλοκαιριού είχαν κυκλοφορήσει οι πρώτες φήμες που ήθελαν την Ιωάννα και τον Δημήτρη να ζουν ένα καυτό ειδύλλιο. Οι δυο τους, απέφευγαν την παραμικρή αποκάλυψη για την προσωπική τους ζωή, μέχρι που το TLIFE τους εντόπισε σε πολύ τρυφερά τετ α τετ στην Αρεόπολη Λακωνίας

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Το φιλί που επιβεβαίωσε τη σχέση τους

 Λίγες ημέρες αργότερα, αποφάσισαν να επιβεβαιώσουν τη σχέση τους με μια τρυφερή ανάρτηση.

Πρόκειται για τη φωτογραφία που ανέβασαν τον περασμένο Αύγουστο στο instagram μέσα από την οποία εξέφρασαν ανοιχτά τον έρωτά τους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

«Πλέον αντιλαμβάνομαι πως δεν γίνεται να έχω προσωπική ζωή από την στιγμή που δημοσιεύονται παντού άρθρα και φωτογραφίες από στιγμές μου, που προσπαθώ να κρατήσω ιδιωτικές. Όλα στη ζωή έχουν ένα τίμημα», δήλωνε εκείνη την περίοδο η Ιωάννα Τούνη.

Μετά τις πρώτες του αναρτήσεις και την αποκάλυψη της σχέσης τους, μια νέα περίοδος ξεκίνησε για το ζευγάρι, το οποίο μέχρι και σήμερα εκφράζει ανοιχτά τον έρωτά του.

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Θέλω να κάνω παιδί με την Ιωάννα»

Τον περασμένο Ιανουάριο και με αφορμή την συνέντευξη της Ιωάννας Τούνη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σχολίασε το σχετικό απόσπασμα αποκαλύπτοντας πως θέλει να αποκτήσει παιδιά με την σύντροφό του, Ιωάννα.

Αν με αξιώσει ο Θεός να κάνω παιδιά, είναι κάτι που το έχω πάρει από την οικογένειά μου. Δεν ξέρω αν θα γίνω καλός πατέρας, δεν υπάρχει πετυχημένη συνταγή. Υπάρχει αγάπη, θέληση. Δεν φοβάμαι γιατί όταν είσαι εσύ ολοκληρωμένος, όσο μπορείς ως άνθρωπος, θα δώσεις και ολοκληρωμένα πράγματα στο παιδί σου.

Ό,τι και να αντιμετωπίζει και αν το παιδί το κάνω με την Ιωάννα, δεν ξέρω κι αν θέλει να κάνει παιδί. Εννοείται θέλω να κάνω παιδί με την Ιωάννα», δήλωνε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Επέτειος στην Σαντορίνη

Το απόγευμα της Παρασκευής 27 Μαϊου το ζευγάρι αναχώρησε για την Σαντορίνη προκειμένου να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές στο ρομαντικό ταξίδι για την πρώτη του επέτειο.

Τόσο η Ιωάννα, όσο και ο Δημήτρης δεν σταμάτησαν τις αναρτήσεις στο instagram, μέσα από πολυτελές δωμάτιο στο οποίο διαμένουν, αλλά και από τις βόλτες τους στις παραλίες του νησιού.

Στο γεμάτο ανέσεις δωμάτιο στην Σαντορίνη:

 

Το ζευγάρι στις πιο χαλαρές του στιγμές:

 

Πρωινό στην Σαντορίνη:

 

Στην ίδια παραλία με την Κόνι Μεταξά η οποία βρίσκεται Σαντορίνη για το μπάτσελορ πάρτι λίγο πριν τον γάμου της:

Read More

And More