Πάνος Νάτσης: Η μητέρα του δεν έχει ενημερωθεί ακόμα για τον θάνατό του – Ξέσπασε σε λυγμούς ο ξάδερφός του

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια και τους φίλους του Πάνου Νάτση μετά το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του ηθοποιού.

Ο ξάδερφος του, ξεσπώντας σε λυγμούς, μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Star για τις τραγικές ώρες μετά την είδηση για τον θάνατο του Πάνου Νάτση.

«O θεός επιλέγει τους καλούς, δεν επιλέγει ποτέ τους κακούς ή έναν άνθρωπο που δεν χαμογελάει. Πάντα ήταν με το χαμόγελο σε όλους , πάντα με τη θετική αύρα , να μην έχει ποτέ αρνητική αύρα. Αγαπούσε πάρα πολύ αυτό που έκανε , το θέατρο και αγαπούσε τη μηχανή ο έρωτας πάντα σε παίρνει μαζί» δήλωσε στο Star ο ξάδερφός του, Άλκης και πρόσθεσε:

«Πολύ σύντομα θα αρραβωνιαζόταν και τι σημασία έχει πια αυτό ; Kαμία! αυτό που θέλαμε εμείς όλοι …να είχαμε ένα παιδί δικό του, δεν το έχουμε, καήκαμε!! θα παρευρεθώ στην κηδεία και θα είμαι μακριά …Να μείνω μόνο με το χαμόγελο του. Ας το πάμε θέλημα Θεού για να είναι πιο μικρός ο πόνος» ανέφερε.

Σύμφωνα με τον ξάδερφο του ηθοποιού, η μητέρα του δεν γνωρίζει ακόμα ότι ο Πάνος της έχει φύγει από τη ζωή.

«Χάσανε το φωτεινό τους πλάσμα…Έτσι αποκαλούσαν τον Πάνο Νάτση. Χάσανε ένα παλικάρι 31 ετών. Η μητέρα του δεν γνωρίζει ακόμα ότι έχει χάσει τον μοναχογιό της Ποιός θα τολμήσει να το πει, η μητέρα του είναι ο άγγελος πάνω στη γη» ανέφερε ο ξάδερφος του ηθοποιού στο δελτίο ειδήσεων του Star μιλώντας στην Κατερίνα Ρίστα. 

Δες ακόμα

Πάνος Νάτσης: Η επιθυμία της οικογένειας για την κηδεία του ηθοποιού

Πάνος Νάτσης: Βίντεο ντοκουμέντο δευτερόλεπτα πριν το τροχαίο δυστύχημα

Πάνος Νάτσης: Η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου, τον αποχαιρετά με ένα σπαρακτικό κείμενο – Σκόπευαν να παντρευτούν

Read More

And More