Πάνος Νάτσης: Η νέα συγκινητική ανάρτηση της συντρόφου του Διονυσίας Γεωργιάδου

Σαράντα μέρες συμπληρώνονται την ερχόμενη μέρα από το μοιραίο ξημέρωμα που ο Πάνος Νάτσης έφυγε από τη ζωή. Ο 31χρονος ηθοποιός που βρισκόταν στο πάρτι γενεθλίων της καλής φίλης και συναδέλφου του Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, καθώς επέστρεφε στο σπίτι του είχε ένα τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στην συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού.

Ο ξαφνικός θάνατος του Πάνου Νάτση βύθισε στη θλίψη τους φίλους και συγγενείς του αλλά κυρίως την σύντροφό του Διονυσία Γεωργιάδου με την οποία διατηρούσε σχέση τα τελευταία χρόνια και όπως η ίδια αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις της προσπαθούσαν να κάνουν παιδί.

Όλο αυτό το διάστημα μετά τον θάνατο του ηθοποιού, η Διονυσία Γεωργιάδου προσπαθεί να ξανασταθεί στα πόδια της χωρίς ωστόσο να ξεχνά τον αγαπημένο της που έφυγε από τη ζωή. Δεν είναι άλλωστε λίγες και οι φορές που η Διονυσία Γεωργιάδου μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram δημοσιεύει φωτογραφίες και μηνύματα αφιερωμένα σε εκείνον.

Το ίδιο έκανε και σήμερα. Πιο συγκεκριμένα, η Διονυσία Γεωργιάδου δημοσίευσε μια κοινή της φωτογραφία από το παρελθόν με τον Πάνο Νάτση και το ποίημα του Τάσου Λειβαδίτη “Αυτό το αστέρι είναι για όλους μας” το οποίο αναφέρει: 

«Μια μέρα θα ξαναβρεθούμε. Θ’ αγοράσουμε τότε κι εμείς ένα δικό μας γραμμόφωνο και θα το βάζουμε να παίζει όλη την ώρα. Ναι, αγάπη μου, Θα κάτσουμε κιόλας στο παράθυρο, κοντά-κοντά. Θα ξαναβρεθούμε μια μέρα. Και τότε όλα τα βράδια κι όλα τ’ άστρα κι όλα τα τραγούδια θα ‘ναι δικά μας».

 

 

Read More

And More