Πάνος Νάτσης: Η συγκινητική ανάρτηση της συντρόφου του, Διονυσίας Γεωργιάδου με αφορμή τα γενέθλιά του

Δύο χρόνια θα συμπληρωθούν σε λίγες ημέρες (29/01) από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή ο Πάνος Νάτσης. Ο χαμός του ηθοποιού σκόρπισε θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά κυρίως κόστισε στη σύντροφό του, Διονυσία Γεωργιάδου.

Σήμερα, Τετάρτη 3 Ιανουαρίου ο Πάνος Νάτσης θα είχε τα γενέθλιά του και έτσι η Διονυσία Γεωργιάδου έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο instagram.

Η μουσικός αναδημοσίευσε μια φωτογραφία του Πάνου Νάτση κι έγραψε: «Ευτυχώς όσο πυκνά και αν είναι τα μόρια ενός ανθρώπινου σώματος, πάντα θα υπάρχει ένα ανεπαίσθητο κενό έτσι ώστε αν δύο άνθρωποι προσπαθήσουν πάρα πολύ, θα καταφέρουν να μπουν ο ένας μέσα στον άλλο…».

Δες την ανάρτηση παρακάτω:

Ο Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του το 2022 όταν επέστρεφε με τη μηχανή του από ένα φιλικό σπίτι, όταν συγκρούστηκε με φορτηγό στη συμβολή των οδών Κεραμεικού και Δεληγιώργη στον Κεραμεικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παραβιάστηκε το στοπ, με τη μηχανή να χτυπάει στην αριστερή πλευρά του φορτηγού, με αποτέλεσμα ο Πάνος Νάτσης να εκτοξευθεί στο κράσπεδο, όπου βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Read More

And More