Πάνος Νάτσης: Η σύντροφός του Διονυσία Γεωργιάδου απαντά στις φήμες που τη θέλουν έγκυο

Ενάμισι μήνας έχει περάσει από το μοιραίο ξημέρωμα που ο Πάνος Νάτσης έφυγε από τη ζωή. Ο 31χρονος ηθοποιός που βρισκόταν σε πάρτι γενεθλίων, καθώς επέστρεφε στο σπίτι του είχε ένα τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Συνάδελφοι, φίλοι και συγγενείς του ηθοποιού, βυθίστηκαν στη θλίψη από εκείνη την ημέρα και ιδιαίτερα η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου με την οποία διατηρούσε σχέση τα τελευταία χρόνια και όπως η ίδια αποκάλυψε σε πρόσφατες δηλώσεις της προσπαθούσαν να κάνουν παιδί.

Η ίδια, αρκετές φορές μοιράζεται μέσω social media κοινές φωτογραφίες της με τον Πάνο Νάτση, αναπολώντας τις όμορφες στιγμές τους, ενώ ταυτόχρονα εκφράζει και τα συναισθήματά της μέσα από αναρτήσεις της.

Αυτή τη φορά, η Διονυσία Γεωργιάδου μέσα από ένα q&a που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέρθηκε στην ψυχολογία της αυτό το διάστημα ενώ αποκάλυψε αν είναι έγκυος.

«Δεν ξέρω καν αν υπάρχουν αρκετές λέξεις για να περιγράψουν αυτόν τον πόνο… σαν να σου έχουν κόψει τα χέρια, τα πόδια, την καρδιά και τα πνευμόνια, αλλά να σου έχουν αφήσει το μυαλό και τα μάτια να βλέπεις και να το καταλαβαίνεις….», είπε αρχικά η Διονυσία Γεωργιάδου, ενώ για το αν είναι έγκυος απάντησε: «Ελπίζω να μην εννοείς ότι πάχυνα… Δυστυχώς όχι».

 

Read More

And More