Πάνος Νάτσης: Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα για τον θάνατό του – Συγκλονισμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος

Την τελευταία του πνοή άφησε στην άσφαλτο ο Πάνος Νάτσης. Ο γνωστός ηθοποιός τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου έπεσε νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό στο Μεταξουργείο.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμου. Ο γνωστός ηθοποιός έχασε τη ζωή του, επιστρέφοντας από το πάρτι γενεθλίων της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη με την οποία διατηρούσαν άριστες φιλικές σχέσεις, αφού τους είδαμε μαζί για πρώτη φορά στη σειρά του ANT1, Γυναίκα Χωρίς Όνομα.

Συνεργάτες και πρόσωπα που είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον άτυχο 31χρονο από κοντά, δεν μπορούν να πιστέψουν την απώλειά του αλλά και το πόσο γρήγορα και άδικα έφυγε από τη ζωή. Μέσα από τα social media ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα για τον θάνατο του Πάνου Νάτση…

Ντόρα Μαρυγιάννη

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dora Makrygianni (@dora_makrygianni)

Εβελίνα Παπούλια

Θανάσης Πατριαρχέας

 

Δανάη Μιχαλάκη

Τηλεοπτικός σταθμός ANT1

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv)

Σοφία Παυλίδου

Μαριάννα Τουμασάτου

Αργύρης Αγγέλου

Δημήτρης Μακαλιάς

Μυρτώ Αλικάκη

Βασιλική Ανδρίτσου

Ευγενία Σαμαρά

Σοφία Μαριόλα

Θανάσης Αλευράς

Ελισάβετ Μουτάφη

Μιχάλης Λεβεντογιάννης

Μαριέλλα Σαββίδου

Δανάη Λουκάκη

Θέμης  Καραμουρατίδης

Υρώ Μανέ

Ευαγγελία Συριοπούλου

Μάριος Αθανασίου

Σοφία Φαραζή

Χάρης Τζωρτζάκης

Κατιάνα Μπαλανίκα – Κατέρρευσε στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha

Η γνωστή ηθοποιός η οποία πρωταγωνιστούσε δίπλα στον Πάνο Νάτση και στο Θέατρο Ήβη, μίλησε στην Ναταλία Γερμανού και στο Καλύτερα δε Γίνεται βγάζοντας με δυσκολία τις δηλώσεις της από τον πόνο της μεγάλης απώλειας.

«Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ήταν ένα καταπληκτικό παιδί, ταλαντούχο, με χιούμορ. Περνούσαμε τόσο όμορφα, μας πείραζε, τον πειράζαμε. Πάνω στην άνοδό του, 31 ετών, δε μπορώ να το χωνέψω πραγματικά. Μου είπαν ότι θέλουν να μου πουν κάτι πολύ κακό και ότι πρέπει να κάτσω. Από την ώρα που μου το είπαν κλαίω. Δε μπορώ να το συνειδητοποιήσω», ανέφερε η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Αντώνης Καρυστινός – Ενημερώθηκε λίγο πριν εμφανιστεί στον τηλεοπτικό αέρα

Κάτω από βαρύ κλίμα έγινε η τηλεοπτική συνάντηση της Ναταλίας Γερμανού με τον Αντώνη Καρυστινό. Το μεσημέρι του Σαββάτου ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής, Καλύτερα δε γίνεται, όπου και ενημερώθηκε για τον θάνατο του Πάνου Νάτση, λίγο πριν εμφανιστεί στον τηλεοπτικό αέρα.

Συγκλονισμένοι μίλησαν στο δελτίο ειδήσεων του Mega, η Ευαγγελία Μουμούρη, ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Δανάη Λουκάκη:

«Έφυγε έτσι… Πήρε μια μηχανή και έφυγε… Τι να σας πω για την ψυχή του, το φως του, το χαμόγελο του, την ορμή του», είπε η Ευαγγελία Μουμούρη για τον θάνατο του Πάνου Νάτση.

Read More

And More