Πάνος Νάτσης: Το τελευταίο ταξίδι με την σύντροφό του, οι φωτογραφίες στα χιόνια και το τραγικό τέλος

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο με τον θάνατο του Πάνου Νάτση. Ο ταλαντούχος ηθοποιός τα ξημερώματα του Σαββάτου έπεσε νεκρός στην άσφαλτο έπειτα με το τροχαίο με τη μηχανή του.

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες, δεν μπορούν να πιστέψουν πόσο γρήγορα και άδικα έφυγε από τη ζωή ο δικός τους Πάνος. Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της συντρόφου του, Διονυσίας Γεωργιάδου με την οποία ο Πάνος Νάτσης σχεδίαζε να παντρευτούν.

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα η σύντροφος του ηθοποιού επέστρεψε στα social media μετά το πρώτο της μήνυμα, ενημερώνοντας για την επιθυμία της οικογένεια για την κηδεία του Πάνου Νάτση.

«Στην μνήμη του αγαπημένου μας φίλου που έφυγε τόσο ξαφνικά και τραγικά από κοντά μας η οικογένεια του και η σύντροφός του, αποφάσισαν να ζητήσουν από όλους εμάς αντί στεφάνων να ενισχυθεί η Διεθνής υποστήριξη γυναικών (που αφορά στις κακοποιήσεις γυναικών) WOMEN IN NEED, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, με έδρα στην Βουλα, Υγείας 33 ΤΚ 16673 ΑΦΜ998732508 κ τηλ. 2108996636. Έτσι θα στείλουμε την θετική μας ενέργεια στον πολύτιμο φίλο μας που χάθηκε και που ήταν ένας υπερευαισθητος άνθρωπος με αξίες», ανέφερε η σχετική ενημέρωση στα social media.

Η ανάρτηση του Μπιμπίλα:

Πάνος Νάτσης – Διονυσία Γεωργιάδου: Φωτογραφίες από το τελευταίο τους ταξίδι στο Μέτσοβο

Ήταν λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, όταν το ζευγάρι οργάνωσε τη νέα του απόδραση, ταξιδεύοντας στο Μέτσοβο. Εκεί είχε την ευκαιρία να περάσει ξέγνοιαστο χρόνο, αλλά και να ποζάρει στο χιονισμένο τοπίο. Αυτό έμελλε να είναι και το τελευταίο ταξίδι του ζευγαριού.

Τόσο ο Πάνος όσο και η Διονυσία είχαν ανεβάσει στο instagram σχετικές φωτογραφίες από τις χαλαρές τους στιγμές στο Μέτσοβο:

Λίγες ημέρες μετά ο ηθοποιός είχε ανεβάσει στιγμιότυπα από τη νέα του απόδραση στα Μετέωρα:

Έκτοτε ο ηθοποιός δεν έκανε καμιά νέα ανάρτηση, ωστόσο οι νέα του φωτογραφία στο instagram ανέβηκε από τον λογαριασμό της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, το βράδυ των γενεθλίων της το οποίο έμελλε να είναι και το τελευταίο για τον Πάνο Νάτση, αφού επιστρέφοντας τα ξημερώματα στο σπίτι του έπεσε νεκρός από τροχαίο.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το τέλος της παράστασης, Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του, η ηθοποιός μαζί με τους συναδέλφους της οργάνωσε ένα μικρό πάρτι στο σπίτι της για την ιδιαίτερη ημέρα. Εκεί βρισκόταν και ο Πάνος Νάτσης.

Στα stories της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη καταγράφονται οι τελευταίες του στιγμές μαζί με τους φίλους και συναδέλφους του…

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, επιστρέφοντας στο σπίτι του, η μηχανή του άτυχου ηθοποιού συγκρούστηκε με φορτηγό, στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού, με αποτέλεσμα ο Πάνος Νάτσης να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Συγκλονισμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος

Συνεργάτες και φίλοι του Πάνου Νάτση κάνουν λόγο για έναν άγγελο, μη μπορώντας να πιστέψουν πόσο γρήγορα έφυγε από τη ζωή ο 31χρονος ηθοποιός.

 

Πάνος Νάτσης – Σπαράζει η οικογένειά του

Τραγικές ώρες μετά τον θάνατο του ηθοποιού με τους συγγενείς και τις αδερφές του να βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο ξάδερφος του Πάνου Νάτση, Άλκης μίλησε στο δελτίο του Star, ξεσπώντας σε κλάματα για την μεγάλη απώλεια.

«Πολύ σύντομα θα αρραβωνιαζόταν και τι σημασία έχει πια αυτό ; Kαμία! αυτό που θέλαμε εμείς όλοι …να είχαμε ένα παιδί δικό του, δεν το έχουμε, καήκαμε!! θα παρευρεθώ στην κηδεία και θα είμαι μακριά …Να μείνω μόνο με το χαμόγελο του. Ας το πάμε θέλημα Θεού για να είναι πιο μικρός ο πόνος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ξάδερφος του Πάνου Νάτση.

Οι έρευνες της Τροχαίας και του πραγματογνώμονα συνεχίζονται γύρω από το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του Πάνου Νάτση. Η οικογένειά του δεν έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής το πότε αλλά και το πού θα γίνει η κηδεία του.

Read More

And More