Πάνος Τόγιας: Βρήκαμε το Instagram του 23χρονου παίκτη του MasterChef που έχει ξετρελάνει τις γυναίκες! (pics)

Ο Πάνος Τόγιας είναι ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει στο φετινό MasterChef. Ο 23χρονος μάγειρας από την Κάρυστο έκλεψε τις εντυπώσεις από την πρώτη κιόλα εμφάνισή του στον διαγωνισμό μαγειρικής του STAR, τόσο με τις ικανότητές του στην κουζίνα, όσο και με την εμφάνισή του, αφού αδιαμφισβήτητα είναι ένα πολύ ωραίο παιδί.

Ο Πάνος δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι γιατί θέλει να δείξει στον κόσμο, που αγαπάει τη μαγειρική, μια διαφορετική φιλοσοφία σε ό,τι αφορά στο φαγητό. Στο παιχνίδι τον βοήθησαν να μπει οι φίλοι και η οικογένειά του. Για τον Πάνο η μαγειρική σημαίνει τα πάντα. Είναι αναμνήσεις, έρωτας, αγάπη, στοργή. Δηλώνει cool και δημιουργικός. Ο μέντορας του είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ο οποίος τον στηρίζει και τον εκτιμά πολύ σαν μάγειρα. Ο Πάνος πριν μπει στο παιχνίδι ταξίδεψε και διάβασε πολύ για την μαγειρική.

Όσο, λοιπόν, βλέπουμε τον νεαρό σεφ να δίνει τον καλύτερο εαυτό του στο MasterChef, εμείς βρήκαμε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και σας παρουσιάζουμε κάποιες φωτογραφίες από τη ζωή του πριν το παιχνίδι. Κάνοντας, λοιπόν, ένα scroll down στο προφίλ του, συνειδητοποιήσαμε πώς, πέρα από το φαγητό, φαίνεται να αγαπάει πολύ και τα ζώα. Μάλιστα, έχει μια γάτα, αλλά και σκύλο. Την γάτα ειδικά την λατρεύει αφού την έχει παντού μαζί του, αφού της έχει και λουράκι για να την πηγαίνει βόλτα.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More