Πάνος Βλάχος: Επιστροφή στην Ελλάδα μετά τις φήμες χωρισμού με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου [pics,vids]

Πριν μερικό διάστημα, κυκλοφόρησαν οι φήμες πως ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έριξαν τίτλους τέλους στην σχέση τους, χωρίς βέβαια το ζευγάρι να έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι. Οι δυο ηθοποιοί, οι οποίοι μένουν μόνιμα στο Los Angeles εδώ και δύο χρόνια, με σκοπό να κυνηγήσουν μια καριέρα στην υποκριτική, πέρασαν ένα διάστημα χωριστά, καθώς ο ηθοποιός βρέθηκε στο Λονδίνο, για τις ανάγκες της θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστούσε, ενώ η Ιωάννα έμεινε στην Αμερική.

Βέβαια, αυτό το διάστημα μεγαλώνει κι άλλο, μιας και ο Πάνος Βλάχος βρίσκεται ξανά στην Αθήνα, για επαγγελματικούς λόγους αυτή την φορά. Την επιστροφή του στην Ελλάδα “κάρφωσε” ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μέσα από τα Instagram Stories του, ενώ μάλιστα αποκάλυψε και τον λόγο που ο αγαπημένος ηθοποιός γύρισε στην πατρίδα του.

Φαίνεται πως ο Πάνος Βλάχος, ο οποίος γράφει και μουσική, ετοιμάζει ένα νέο album, στο οποίο θα συμμετέχουν διάσημοι Έλληνες καλλιτέχνες, όπως ο Θανάσης Αλευράς, η Ελένη Δήμου, η Μαρίνα Σάττι κ.α.

Δες όλα τα στιγμιότυπα:

Read More

And More