Πάνος Βλάχος: Η ερώτηση που δεν απάντησε στον Νίκο Κοκλώνη!

Πάνος Βλάχος: Η ερώτηση που δεν απάντησε στον Νίκο Κοκλώνη! | tlife.gr

Στην πρεμιέρα του Celebrity Travel στο Open TV βρέθηκε ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος, καλεσμένος του Νίκου Κοκλώνη στην πανέμορφη Κόστα Ρίκα. Στο τέλος του πρώτου επεισοδίου, Νίκος και Πάνος είχαν μια συζήτηση στο τζακούζι του ξενοδοχείου τους, το οποίο έχει νερά από τις θερμές πηγές του ηφαιστείου.

Ο Mr Travel αναφέρθηκε σε πρόσφατη δήλωση του Πάνου πως οι στίχοι όλων των τραγουδιών του τελευταίου του δίσκου, αφηγούνται τις δικές του προσωπικές ιστορίες. Έτσι ρώτησε τον Πάνο για τα λόγια στο φινάλε του τραγουδιού του, Το Λαχείο. «Eίχες πει πως το τραγούδι σου «Το Λαχείο» σε εκφράζει και διηγείται μια δική σου ιστορία», ξεκίνησε ο Νίκος. «Πραγματικά είναι ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία 24ωρα. Έψαξα και βρήκα πως δεν έχει κυκλοφορήσει τίποτα. Είναι ότι καλύτερο έχει βγει τις 48 αυτές τελευταίες ώρες!», τον διέκοψε ο Πάνος, κάνοντας χιούμορ, αλλά ο Νίκος συνέχισε το συνειρμό του.

«Επίσης έχεις πει πως η Ιωάννα (σ.σ. Τριανταφυλλίδου) είναι για εσένα ένας άνθρωπος που σημαίνει πάρα πολλά. Στο φινάλε το τραγούδι σου, λοιπόν, λες «καλημέρα έρωτά μου, θες να κάνεις τα παιδιά μου». Δεδομένου πως σε εκφράζει το τραγούδι αυτό και είναι μια δική σου προσωπική ιστορία, είσαι σε μια φάση που θέλεις να κάνεις οικογένεια και παιδιά;», τον ρώτησε ευθέως το Νίκος. Ο Πάνος δεν έδωσε απάντηση σε αυτό, αλλά ουσιαστικά η αποφυγή συγκεκριμένης απάντησης ήταν όλο νόημα: «Δεν θα σου απαντήσω σε αυτό. Δεν θα αναλύσω ένα τραγούδι. Το εξέφρασα. Δεν μπορώ να μιλώ για όσα εξέφρασα», είπε.

READ more