Πάνος Βλάχος – Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Επιστροφή στην Ελλάδα για το διάσημο ζευγάρι της “Μουρμούρας”!

Μπορεί να γιόρτασαν τα Χριστούγεννα στην Καλιφόρνια, η αλλαγή του χρόνου όμως τους βρήκε στα πάτρια εδάφη. Ο λόγος για τον Πάνο Βλάχο και την Ιωάννα Τριανταφυλίδου, που τον τελευταίο χρόνο ζουν μόνιμα στην Αμερική, αλλά ήρθαν στην Ελλάδα για τις γιορτές.

Το διάσημο ζευγάρι που δοκιμάζει τις δυνάμεις του στο εξωτερικό και έγινε ιδιαίτερα αγαπητό μέσα από τους ρόλους των “Χάρη και Βασούλα” στη σειρά του Alpha “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα”, ήρθε για λίγες μέρες στην Αθήνα και δείχνει στα καλύτερά του.

Φυσικά, μόλις γύρισαν και οι δυο επισκέφτηκαν την οικογένειά τους, τους φίλους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, που τους έλειψαν πολύ και ανέβασαν φωτογραφίες στα social media.

Όταν έρχονται τα φιλαράκια ξαφνικά απο τα ξένα και πίνετε καφεδάρες…μου ελειψες Πάνο Βλάχο!!! #bestfriends #almostoneyearaway #missyou #comeback #from #usa

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Alexandros Bourdoumis (@abourdoumis) στις


“Όταν έρχονται τα φιλαράκια ξαφνικά από τα ξένα και πίνετε καφεδάρες… μου έλειψες Πάνο Βλάχο!!!”, έγραψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο Instagram και ανέβασε μια φωτογραφία αγκαλιά με τον κολλητό του. Ενώ, και η Ιωάννα δημοσίευσε φωτογραφία με τα σκυλιά της, αναφέροντας πως επέστρεψε σπίτι με την οικογένειά της…

Split screen#doglife #doglover #family #home #oscarthegolden #freddie #puppy

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ioanna (@ioanna_triantafyllidou) στις

Read More

And More